Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaa1

Doświadczona czy rozwiązła. Obecny chłopak

Polecane posty

Gość magdaaaa1

Kobiety, mam za sobą szalony czas. Trochę używałam z życia. Miałam wiele przygodnych spotkań z przypadkowymi facetami. Niektórych poznałam tylko z imienia. Nie pytajcie o ilość, bo szczerze mówiąc sama przestałam to liczyć. Poznałam obecnie chłopaka. Chłopak do rany przyłóż. Nie wiem jak to się stało, ale to co do niego czuje, to miłość. Znaczy myśle, że to miłość, bo wcześniej tak nie czułam się przy żadnym innnym facecie. Jestem jego 3 partnerką, a jego pierwszą poważną dziewczyną i tutaj mały problem. Generalnie mam potężne wyrzuty sumienia za ostatnie 2 lata mojego rozpustnego życia. Mam na tyle żal do siebie samej, że musiałam skorzystać z pomocy psychologa. Jest troche lepiej. Idą za radą psychologa ukrywam przed nim całe moje życie i gdy poruszaliśmy temat byłych związków powiedziałam, że miałam tylko jednego chłopaka, który okazał się kawałem drania. Moim problem jest też, że świat jest mały. BARDZO mały i często zdarza się, że widze swojego eks. Czy to w metrze, czy autobusie czy na durnym chodniku idąc sobie z moim chłopcem za ręke. Widzę jak się uśmiechają do mnie, już 2 razy szydzili z mojego chłopaka czyniąc różne podteksty w jego strone (np. o kolejny penetrator..) Prawdę mówiąc zaczyna coś podejrzewać :/ Na razie jest spoko, ale świadomość tego, że to może wyjść mnie zabija od środka. Po prostu ta niepewność mnie mega męczy i nie daję już sobie z tym rady. Mam przez to problemy ze snem i z normalnym życiem. Dziewczyny jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Ale pierdoły. Musiałas sie z marginesem zadawać, skoro byli się tak zachowują. Kazdy ex boi sie odezwać w takiej sytuacji, żeby w zęby nie dostać. NO chyba że jest debilem i k*****m ze slamsów.

Gość gość
A ile masz lat?

Gość gość
często zdarza się, że widze swojego eks. Czy to w metrze, czy autobusie czy na durnym chodniku x Całe miasto zaliczyłaś?

Gość gość
Wyprowadź się do innego miasta i już

Gość magdaaaa1
mam 24 lata, on ma lat 27. Jak mu powiem, to zrozumie?

Gość gość
Jak mu powiem, to zrozumie? X nie

Gość magdaaaa1
ak mu powiem, to zrozumie? X nie X Czemu tak uważasz? Boje się reakcji. Nigdy tego nie przechodziłam, bo to mój pierwszy tak poważny związek

Gość gość
Bo nikt nie chce partnera, który sypiał z kim popadnie, nawet nie wiesz jak niektórzy mają na imię. Dziewczyno, czy Ty się badałaś po wszystkim? Może zaraziłaś się HIV i jeszcze o tym nie wiesz.

Gość gość
Ja wolałbym wiedzieć co moja dziewczyna robiła przede mną, więc chciałbym, żeby mi o tym powiedziała. Lepiej gdy się dowie od Ciebie niż od Twoich byłych, no nie? Ja jestem facetem i bym przymknął na to oko, może on też tak zrobi ;)

Gość magdaaaa1
bardzo się boje jego reakcji. Nie wydaje się być typem faceta, który myśli steretypami, no ale pewności nie mam :(

Gość gość
Bawiłaś się, szalałaś, bo od tego jest właśnie młodość, a seks jest super.