Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet które narzekają na urodę mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Do kobiet które narzekają na urodę mężczyzn. My mężczyźni się nie malujemy, nie mamy makijażu! Gdybyście chodziły bez niego to ciekawe ile z was byłoby uznane za ładne. Pamiętajcie o tym patrząc na naszą urodę! Naturalnie piękny mężczyzna to widok rzadszy niż ładna kobieta, bo my nie malujemy. Proszę więc nie narzekać na naszą urodę, albo zmyć makijaż. Mężczyźni też prawie nie chodzą do kosmetyczki, bo nam nie za bardzo wypada. Proszę o tym pamiętać przy ocenianiu nas.

Gość gość
Dziewczyna: makijaż, ładnie ułożone włosy, ładne paznokcie, solarium i wiele innych Facet: ......... No tyle możemy zrobić ze sobą. Prawda jest taka, że dziewczyny mogą zmienić w wyglądzie WSZYSTKO. Mogą pomalować usta, założyć szpilki, przez co są zgrabniejsze nogi, kolczyki w uszach itp. A facet jedynie może się dobrze ubrać.

Gość gość
Owszem, do kosmetyczki nie wypada wam iść na paznokcie czy zrobić sobie wystrzalowa blond fryzurę ;) Ale zadbać o siebie niewielu z was potrafi, ze nie wspomnę już o czystości .

Gość gość
Codziennie prysznic, codziennie nowe, czyste ciuchy, perfumy nie takie tanie, czyste buty. Myślę, że dbam o siebie ;)

Gość gość
Jestem kobietą i uważam, że to mężczyźni są ta piękniejsza płcią. Z mojego punktu widzenia spotykam więcej przystojnych mężczyzn niż atrakcyjnych kobiet. Sama jestem piekna i mało która mi dorównuje.

Gość gość
Facet nie musi sie malowac bo ma grubsza slore zatem lepsza cere, kobiety maja pod tym względem gorzej

Gość gość
Ja się nie maluję i jestem sexi :D tylko rzęsy i delikatne kreski, zero cieni i tapety :D

Gość gość
tusz i kreski, to jest makijaż! do tego robi bardzo dużą różnicę w wyglądzie. Śmieszą mnie takie wyznania. Ja czasami jak nie mam czasu, to ograniczam się do rozświetlacza pod oczami i to też jst makijaż

Gość gość
@autor Serio jesteś tak głupi, czy tylko udajesz? Co ma malowanie się do bycia przystojnym? Ja się nie maluję, jestem naturalnie ładna, i wciąż uważam, że Polacy wyglądają w większości tragicznie, nie dbają o siebie i są brudasami. @ dziś A gdzie takich adonisów można spotkać? o_O

Gość gość
Jak zobaczyłem moją ex bez makijażu to stwierdziłem ze jest z twarzy bardzo przeciętna

Gość gość
Nie umiecie się umyć, nie umiecie się oprać, nie umiecie się ubrać! Zero gustu i poczucia estetyki.