Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zajsc w ciążę, ale boje sie ze bedzie syn :(

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was stosowaly sposoby na splodzenie dziewczynki i udalo sie ?

Gość gość
Jaki to trzeba mieć zryty łeb. Co za różnicą jaka płeć?! ważne, aby nie było uposledzone.

Gość gość
Masz coś z głową?

Gość gość
Byl juz podobny temat.Komus chyba nudzi sie.

Gość gość
Nie mam z glowa, nie chce syna.czy to tak trudno zrozumieć ? W rodzinie sa same dziewczynki. Nie umiem zajmowac sie chlopcem.

Gość gość
Idz do psychiatry!!!!! Idiotka

Gość gość
Niemowlę to niemowlę. Co za różnicą jaka płeć? Gdyby ludzie mieli takie problemy jak Ty tto zakładów psychiatrycznych byłoby o wiele więcej. Ile Ty masz lat, ze Ty chcesz? I co to kogo obchodzi co Ty chcesz?! przestań od rana durne tematy zaklladac bo mnie tylko wq****asz.

Gość gość
To po co wchodzisz i odpowiadasz ? Pytalam sie o sposoby. Jak nie masz zdania w tym temacie, to sie nie wypowiadaj, a nie na innych swoje frustracje wylewasz.

Gość gość
Autorko a co zrobisz jak będzie syn? Ja stosowałam wszystkie sposoby żeby był syn a wyszła córka. Co zrobisz jak będzie syn? Zniszczysz mu życie, bo chciałaś dziewczynkę a nie chłopca?

Gość gość
lepiej nie ryzykuj i nie zachodź w ciążę, albo adoptuj dziewczynkę...Tylko nie rozumiem tej chęci posiadania dziewczynki, niektóre małe wyglądają jak chłopiec, gdyby nie falbanki to cięzko byłoby odróznić. Nie każda dziewczynka to śliczna laleczka, a w nastoletnim życiu to już w ogóle...Ja cieszę się ogromnie, że mam syna.

Gość gość
to loteria do końca nikt gwarancji ci nieda jak będzie płeć, na 100% będzie to dziecko napewno

Gość gość
ze sposobów na dziewczynke można ale nie ma gwarancji przed owulacja stosunek tak do 3 dni, jęśc produkty odpowiednie a inne nie

Gość gość
podobno w póżnym wieku kobiety rodzą dziewczynki

Gość gość
Nic nie zrobię, ale chciałabym sprobowac mozliwych sposobow na córkę.

Gość gość
autorko ile masz lat?

Gość gość
Mam 27 lat

Gość gość
wiesz co ja mam cykle 28 dniowe , i byliśmy 14dc akurat wtedy tylko raz i mam dziewczynkę- rozumiem cię ja jakos zawsze marzyłam o córce

Gość gość
Pracowalam kiedyś jako opiekunka. I z dziewczynkami lepiej sie czulam, dogadywalam, odnajdywalam sie w tym i cieszylo mnie to. Chlopca wiem, ze byloby mi ciezej wychowywac.

Gość gość
Mam syna i corke oprocz roznicy siusiak i brak siusiaka w niczym sie opieka nad nimi nie roznila Co ty za glupoty piszesz Najwazniejsze ze zdrowe! Dzieckio mojej kolezanki ma SMA zanik miesni Wyszli po 2 miesiacach Dostalo 10 w Apgar Modl sie o zdrowe a jakbys miala byc rozczarowana to lepiej nie decyduj sie

Gość gość
te sposoby to bajka. Ja robiłam wszystko żeby miecvchlipca a mam córkę. Na dwoj***abka wrozyla.

Gość gość
ja akurat wtedy dużo nabiału jadlam, słodyczy , mało pikantych ,ostrych rzeczy ale czy to miało wpływ na płeć nie wiem, wiek ja 27, mąz29, i 14 dc w 28 dniowym cyklu

Gość gość
Autorko seks przed owulacja sprobuj, ale gwarancji nie ma. Ja tez chcialam corenke i mam. Ciekawe, ze teraz tak pisza, a wejdz na temat pt dlaczego wszyscy sie cieszą z dziewczynki, to wiekszosc zachwala córki. Taka prawda.

Gość gość
podobno jak stosunek jest płytki też zwieksza szanse na poczecie dziewczynki ale czy to dokońca tak bywa nie wiem ale takie sa zalecenia

Gość gość
Ja mam wymarzona corke. I dlatego na drugie sie nie zdecyduje, bo tez nie chce chlopaka. Dziewczynki są lepsze, bardziej ułożone, madrzejsze, szybciej sie rozwijaja, bardziej okazujace emocje, kochajace. Pracowalam w przedszkolu i juz widac te damsko meskie roznice. Ja wole nasz kobiecy swiat.

Gość gość
rozumiem cie nie każdy chce mieć syna ale trzeba tak do tego podchodzić najwazniejsze to aby było zdrowe- może los da ci właśnie upragnioną córeczke ale musisz zaryzykowac bo wiek 27 to już powoli trzeba o tym myśleć....

Gość gość
Zadaj się z Mateuszem Magą - dziewczynka gwarantowana.

Gość gość
co za bzdury!!! mam 2 synów i córke i wszyscy 3 sa ułożeni, to jakie jest dziecko bez wzgledu na płeć to kwestia wychowania przez rodziców

Gość gość
a ja mam i chłopca i dziewczynkę i szczerze mieszać lepiej się dogaduje z synem. Jest grzeczniejszy i lepiej ułożony. Kocham oboje ale z synem mi lepiej. Córka to mały diabeł.

Gość gość
Jak tak czytam, to wychodzi, że jesteście debilkami. Piszę tak brzydko o tych co myślą, że wysterują płeć dziecka. Chcesz wybrać płeć to musisz zrobić badanie DNA plemnika, który zapładnia komórkę jajową, wtedy będziesz mogła sobie wybrać, który plemnik ma zapłodnić. RESZTA SPOSOBÓW TO KOMPLETNA BZDURA. OSZOŁOMY bo inaczej nie da się tego nazwać.

Gość gość
To masz szczescie, ale natura chlopcow jest inna. Pracowalam w przedszkolu i zdecydowanie to chlopcy zawsze robili zamieszanie i hałas, mieli wieksze problemy ze skupieniem się, prace tez robili mniej dokladnie niz dziewczynki, zwłaszcza kolorowanie. Ja wolę dziewczynki i nie widzę nic w tym złego.