Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem zdrowa psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkich, nie będe się bardzo rozwijać bo Skoda waszego czasu, jestem kobietą w wieku 29lat mm dwóch synów u rozwód za sobą! Jestem w nowym związku od 5 lat mój obecny partner nie szanuje mnie dla niego jestem zwykła gruba baba, itp. Jesteśmy sobie razem udawajac szczęśliwy związek, u tu się robią schody, od początku pracowaliśmy w jednej firmie, ja nieszczęśliwa wydałam się w romans z chłopakiem od nas z firmy, trfalo to około roku, potem wziął górę zdrowy rozsądek i zostawiłam go. Odeszła z pracy zmieniłakm wszystko będąc dalej z moim partnerem, mimo iż nie widuje tego chłopaka ciągle o nim myślę przez ostatnie dwa lata,od tyg znów zaczęliśmy pisać wspominamy itp. Czy powinnam zostawić partnerA dla kogoś z kim nie mam stabilizacji, bo go kocham czy uczucia powinny wziąść górę. Chcę być z tym facetem ale obawiam się że nie wyjdzie nam i znów moje dzieci przejdą przez piekło znów nowy facet w naszym życiu czy jest to warte tylko dlatego że ja się zakochałam, może powinnam tkwić w tym związku i czekać aż dzieci dorosna! Pomocy nie wiem co robić

Gość gość
Skoro obecny facet cię nie szanuje i nie łączą was jakieś głębokie uczucia to powinnaś go zostawić a jeśli chodzi o dzieci to skoro one widzą jak się do ciebie odnosi to napewno nie jest dobry przykład a co do tego drugiego mężczyzny to wybór należy tylko i wyłącznie do ciebie

Gość gość
tkwiąc w tym związku pozbawiasz siebie na szansę bycia szczęśliwą

Gość gość
kroisz drobno cebue az sie nie popłączesz. wrzucasz to na patelnie kapiesz łzami do środka (sól zdrowotna) inchalujesz sie tym cały czas kapiąc, mieszasz gołymi dłońmi żeby płakac jeszcze bardziej robijasz z dyni trzy jajka na patelni bierzesz o wszystko podrzucasz kilka razy do góry żeby sie przekręciło jak sie nierówno wymieszało i sa chrupy to ciepiesz o na posadzke i se robiz slizgawke. jeźdzsz po tym goła dooopą az do zrumienienia następnie zbierasz i podajesz z sokiem grejfrutowym

Gość gość
o przepraszam pomyliłam działy:)