Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 osób w kawalerce ciasno ale rodzinnie dajcie pomysł na jakieś rozwiązania

Polecane posty

Gość gość

Aby żylo się łatwiej i przyjemniej! Mieszkają tam rodzice mojego partnera, ja z partnerem i synem z porpzedniego związku i siostra mojego partnera. Myślałam nad piętrowymi łóżkami. Co wy na to? Macie jakieś pomysły? ?

Gość gość
Śpijcie na stojąco. A zeby sie we śnie nie przewrócić, wystarczy sznurek wkoło szyi przywiązany do haka w suficie....

Gość gość
prowo. nie wierze, ze ludzie tak mieszkaja.

Gość gość
Doskonały pomysł, jeśli jesteś po ASP jakoś ładnie je udekoruj. Choć może lepiej było by pomyśleć o oddziwlnym mieszkaniu więc jeśli Twój partner skończył prawo po powinien jeszcze zrobić jakiś kurs wózków widłowych

Gość gość
To chyba żart.

Gość gość
To nie jest provo,ja też tak mieszkałam przrz 8 lat..tylko ludzi było 8 a pozniej nawet 10.w jednym domu.s

Gość gość
Niestety to nie jest żart, u nas w miasteczku ejst bardzo ciezko o prace a mieskania niestety kosztuja wiec wszyscy uznali ze najlepiej zamieszkać u rodzicow narzeczonego. I tak nasza szóstka wmieszkaniu jest tylko w weekendy i wieczorami i nocami.

Gość gość
Wybudujcie antresole z krzesłami i sprzedawajcie bilety. Jest wielu ludzi, którzy chętnie popatrzą jak żyli i rozmnażali się ludzie 10 tys. lat temu.

Gość gość
Zalezy, ile kawalerka ma powierzchni i wysokosci i czy jest osobne pomieszcenie kuchenne

Gość gość
To jakiś żart. Żadna NORMALNA kobieta nie wprowadziłaby się do swojego faceta (jeszcze w dodatku ze swoim dzieckiem), do takich warunków. Żadna NORMALNA kobieta nie zgodziłaby się mieszkać ze swoją teściową w jednym pomieszczeniu!!! Rodzina (rodzice, dzieci), no jakoś ujdzie (ciężkie to do wyobrażenia, ale można dać radę w 6 w jednym pomieszczeniu.. ale mieszkać z matką swojego mężczyzny?? To już często mieszkanie w jednym mieszkaniu czy domy przysparza kłopotów,a co dopiero tak. Ja się dziwię, że oni w ogóole się na to zgodzili. Żeby do swojego mieszkanka wpuścić babkę z dzieckiem. Zamiast wygonić dorosłego chłopa, żeby jakiś lokal sobie znalazł. Weźcie się postaracie o jakieś mieszkanie czy coś, bo tak się nie da życ. Współczuję temu dziecku, wychowywanemu w takich warunkach, wśród samych dorosłych. Jedynym wyjściem są łóżka piętrowe, albo jakaś antresola, ale to i tak niewiele zmieni.

Gość gość
Jest "przedpokojo - kuchnia". Mieszkanie ma 23m2.

Gość gość
12.13 :D:D:D:D Chyba jednak to troll zakłada te tematy .