Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokoj z aneksem nad morzem

Polecane posty

Gość gość

Moze ktos polecic cos fajnego i niedrogiego? Zalezy mi na malej kuchence indukcyjnej zeby zrobic dziecku chociazby jajecznice czy zrobic cos szybkiego na obiad, chociazby pomidorowa. Czekam na propozycje.

Gość gość
Jak niedrogo, to przygotuj się na ruderę. Ja juz od kilku lat wypięłam się na Bałtyk, bo zdziersto tam sk*****y/sy/ńskie. Jak fajny pensjonat czy hotel to ceny jak w Hiltonie, a atrakcji zero. Jak tanio, to kwatera pożal sie boże. W doopę z z tymi skerami, mimo, iż kocham Bałtyk.

Gość gość
Poszukaj mieszkań nad morzem. My 2 lata temu płaciliśmy ok 400 za dobę, było całe wyposażenie łącznie ze zmywarka i osobny drugi pokój, wiec można było dziecko położyć. Do tego taras.

Gość gość
O matko! Na wakacjach chcesz pomidorową gotować..

Gość gość
A co to za problem zrobic wywar z warzyw i dolozyc przecier. Zdrowsze to dla dziecka niz te zupki w knajpkach z papierka czy na kostkach rosolowych. Zawsze wieczorem mozna ugotowac, do lodowki i przed podaniem ryz albo makaron i gotowe.

Gość michalinn
może poszukaj sobie apartamentu na bookaparcie, ceny podobne do tych hotelowych, a masz więcej miejsca dla siebie :)

Gość gość
jest duzo ogłoszen, ja sama wynajmuję latem pokoje dla turystów i wcale nie mam drogich cen, fakt nie ma luksusów no ale cos za cos. jak komus zalezy głownie tylko na przespaniu sie, zjedzeniu sniadania, na zostawieniu rzeczy w bezpiecznym miejscu i idzie na cały dzien na plaze a mieszkam blisko albo na zwiedzaniu to wsam raz. a złotych klamek miec nie musi. mieszkanko skromne, wynajmuje 3 pokoje a chętnych nie brakuje, nieraz bywa i tak ze jednego dnia w sezonie mam po 20-30 tel. (acha miejsce to sam Gdańsk, wiec wrazie złej pogody jest co robic.)