Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podsumowanie męskich problemów z tego forum

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem Kafererianinem. Jestem 25 letnim prawiczkiem który nie ma dziewczyny. Żadna mnie nie chce bo jestem chudy i brzydki. Nie mam prawa jazdy i siedze tylko przy kompie. Kobiety to k***y i szmaty. Chce tylko dziewice bo nie dziewice sie nie szanują. Nie ma na tym świecie kobiety dla mnie . Chyba sie zabije!!!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość gość
Byłem prawiczkiem ale moja żona nie była dziewicą, wiem, że byłemu robiła loda, nie umiem z tym żyć, jestem zazdrosny :( zastanawiam się czy jej nie zdradzić skoro i tak się już z kimś wcześniej skurwiła to chyba ja też mam prawo? jak widzę tego jej byłego to mam ochotę mu wpierdolić

Gość gość
Jestem prawikiem, nie mam matury, mieszkam z rodzicami, nie pracuję, nie mam prawa jazdy, a kobiety to szmaty i materialistki bo lecą tylko na bogatych:(

Gość gość
Wszystkie chca wysokich. A przeciez wiadomo że wysoki to tępak i lecą na nich tylko głupie szmaty:(

Gość gość
Ja mam wyzsze wyksztalcenie, mam prace mieszkam sam i tez nie bylem nigdy w zwiazku