Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CeraPrzyDorastaniu

Fatalna cera

Polecane posty

Gość CeraPrzyDorastaniu

Mam 17 lat i moja skóra wygląda koszmarnie. Ciągle pojawiają się nowe wągry, wokół nosa mam ogromne zaczerwienienia, ktore nachodzą na policzki i pojawiły się również miedzy brwiami. Problem również mam z tzw. 'Kaszką' na policzkach i nosie. Wokół ust mam okropne 'wgniecenia' (nie wiem jak to nazwać). Są widoczne i nie ukrywam, że bardzo mi się nie podobaja. Skóra jest sucha, mimo, ze regularnie ją natłuszczam. Co z tym zrobić?

Gość gość
Poczytaj blog Mademoiselle Eve. Tekstu tam jest sporo, ale i ogromne ilości wiedzy na temat pielęgnacji cery problematycznej (a po zdjęciach autorki zobaczysz, że to, co doradza naprawdę działa).

Gość gość
P.S. tak na start: sucha skóra oznacza, ze potrzeba jej NAWILŻENIA. Natłuszczając tylko ją zapychasz i powodujesz łojotok,i z tego co opisujesz możesz mieć już początki łojotokowego zapalenia skóry.

Polecam serie kosmetykow insta perfekt od bielendy, nie sa drogie, wiec nie obciazaja kieszeni, a swietnie dzialaja na takie problemy jakie opisalas. Proponuje peeling myjacy do twarzy w polaczeniu z kremem :)

Gość gość
esencja multiwitaminowa jest dobra na problemy z cera, kupilam w rossmanie z bielendy

Gość olgakiper
Na samym początku zmień dietę to co jesz ma ogromny wpływ na naszą cerę. Sama kilka lat temu miałam problemy z cerą dermatolog mi polecił właśnie zmianę nawyków odżywiania i zacznij uprawiać jakiś sport nawet zwykłe bieganie. Zresztą widziałaś stronę adamed.expert?? Sporo tam teksów na temat cery, problemów itd może poczytaj właśnie takie teksty zamiast pytać na forum artykuły są pisane przez specjalistów