Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Papina89

Ciaza w bliźnie po cesarskim cięciu

Polecane posty

Cześć dziewczyny, W ubiegłym roku miałam niestety zdarzenie ciazy w bliznie po cesarskim cięciu. Była to dla mnie traumatyczna przygoda. Wszystko po miesięcznym leczeniu zakończyło się laparotomia. Przed operacja przyjęłam jedna dawkę metotreksatu. Jeśli mialyscie tez takie przypadki, bądź macie jakieś pytania do właśnie tak nietypowego przypadku, to piszcie. Chętnie odpowiem.

Gość ZiewKomara
Ja od 29 maja tego roku borykam się z owym tematem jestem po podaniu 3 dawek metotreksatu od dwóch tygodni jestem w domu monitoruje spadek bety i czekam na wizytę kontrolną u gin

Gość gość
Rety jak w bliźnie ciąża? Jestem po cc dr nic nie wspominał... Bardzo współczuję Wam obu to straszne!!!

Cześć dziewczyny, Na wstępie bardzo Was przepraszam, że dopiero dzis odpisuję, ale całkiem zapomniałam o tym, że założyłam wątek. ZiewKomara - ja miałam jedną dawkę metotreksatu, dopiero po 7 dniach zaczęła mi spadać beta. wtedy już mnie zoperowali. Meto jest po to, aby zachamować kwas foliowy, aby płód obumarł. Ja miałam o tyle szczęście, że miałam puste jajo płodowe.

Gość gość
Jak to się stało? Tak to jest z tymi cięciami. ..aż dziw, że niektóre chcą to na własne życzenie. ..

Gość ZiewKomara
Ja miałam pół roku wyjęte z życiorysu nie życzę tego nikomu. Dzięki bogu mam już to za sobą ale trauma i depresja po całym przebiegu do tej pory została.

Gość Ola

Huhu , jest tu jeszcze ktoś? 

Spotkało i mnie :(  chciałam zapytać czy odwazylyscie się na kolejną ciąże i jak to się skończyło? Pozdrawiam 

Gość Markatomi

Witaj jestem po tych samych przejściach opisuje to na swoim blogu www.markatomi.pl. Dodam Ci odwagi i napiszę że ja po latach urodziłam zdrowa córeczkę, ale zapraszam na blog.