Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urodziłam córkę tego samego dnia co urodziła się córka męża z poprzedniego zwiaz

Polecane posty

Gość gość

Ciesze sie ze zdrowa ale zle mi z tym ze tego samego dnia bo jednak nie będzie to tylko ten jej wyjątkowy dzień. Urodziny tez juz będzie trzeba robić w innych terminach bo nikt się nie rozdwoi.

Gość gość
Sułtan z Pcimia i jego harem :D ale żenada, żal mi tylko waszych dzieci

Gość gość marza
Nie zle ziolko z tego twojego meza. Wspolczuje bylej twojego faceta, biedna jest samotna matka od samego poczatku. Mam nadzieje ze spotka kogos wartosciowego a tym twoim dupku niech zapomni. Biedna tamta dziewczynka pewnie zrobisz wszystko by odciagnac ojca od dziecka.

Gość gość
16:45 tak biedna samotna matka,tylko ze jest już po ślubie brala go z brzuchem bo jak ta mała miała rok to ona już była w 3 miesiącu ciąży z innym.. Taka biedna ze w każdej ciąży piła alkohol i paliła po paczce dziennie papierochow. A my z mężem jesteśmy 5 lat, 2 po ślubie córka jest planowana.

Gość gość
Trudno, nic na to nie poradzisz.

Gość gość
"Sułtan z Pcimia i jego harem". Gościu z 16:16 wygrałeś :)

Gość gość
Znaczy 2 lata po ślubie mąż po roku od slubu cię zdradzal i zrobił dziecko innej. O Boże zanujace. Córka była tak planowana ze mąż postanowił intensywnie trenować również z inną kobietą brawo.

Gość gość
Dwa lata po ślubie jesteśmy od 5 razem, a córka z poprzedniego związku ma 6 lat. Tego samego dnia chodziło mi ze w tym samym miesiącu i dniu tylko kilka lat później.

Gość gość
Było odrazu dokładnie wytłumaczyć że tamta starsza Przykro że wypadło tego samego dnia ciężko coś poradzić