Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W kinach film o zdemoralizowanej babie, która propagowała puszczalstwo

Polecane posty

Gość gość

i sama mieszkała z obcą babą w trójkącie! Kto w ogóle dopuścił do nakrecenia takiego gniota?!!!11

Gość gość
Widać, że nie wiesz, o czym piszesz.

Gość gość
Ty lepiej idz na Smoleńsk moherze

Gość gość
Niedlugo bedzie film o bogatym sadyscie i jego niewolnicy. Pewnie na ten czekasz.

Gość gość
o ktory chodzi Olga Heparova?

Gość gość
O Wisłocka. Ja tam ide

Gość gość
A co prawda w oczy kole???!!!11

Gość gość
Tez mam ochote sie wybrac na ten film.

Gość gość
Poczytajcie o losie dziecka z 'trójkąta" Wisłockiej ....smutna historia ...

Gość gość
21:07 przeczytałam wywiad z córką Wisłockiej, naprawdę podziwiam, bo faktycznie ta Wisłocka na matkę średnio się nadawała i to życie w trójkącie dziwne

Gość gość
Moze i byla dobrym specjalista w swej dziedzinie. Ale jej zyciem prywatnym sie zachwycac ? Chory leb trzeba mieć zeby tak zyc

Gość gość
Szewc bez butów chodzi -sobie pani przemądrzała doradczyni pomóc nie potrafiła . No ale zaraz poza córką w tym kociokwiku był jeszcze chłopiec - dziecko którejś z 3kąta -podobno bardzo żle skończył .

Gość gość
Wy wiecie w ogóle czym jest kino? Tu nie chodzi o zachwycanie się jej życiorysem czy o to czy się nadawała na matkę no wiemy, że kryształowa nie była ale niemniej była mega barwną i interesującą postacią. Ja jestem bardzo ciekawa tego filmu choć faktycznie nie popieram takiego stylu życia. Filmy oparte na faktach nie zawsze muszą uczyć, umoralniać albo stawiać posągi ich bohaterom. Serio macie takie ciasne łebki i jak ten prosty lud musicie mieć historię z przekazem jak żyć, jak postępować, kto dobry, kto zły Serio? mnie takie mdłe bzdety nie interesują, bo nie jestem papkożerną kurą.

Gość gość
Autorze/rko - skad wiesz,ze film bedzie gniotem? Moze byc dobrze zrealizowany. Uwazasz,ze głowna postac to zdemoralizowana baba- ok, wolno ci, ale czy omijasz wszelkie filmy - np - gangsterskie, kryminały czy inne z czarnymi charakterami itd ? Jakos je sie dopuszcza do nakrecania.

Gość gość
a ja nie chodze na takie filmy bo uwazam je za tandete. o ile Powidoki, Wołyń czy Ostatnia Rodzina to jest kino wyzszych lotów, tak po tym filmie nie spodziewam sie zbyt wiele..

Gość gość
Akurat Strzemiński ( bohater Powidoków) był w zyciu prywatnym psychopatą, lał żonę, zdradzal, niszczył jej talent ( a była ponoc lepszą artystką od niego) kompletnie nie dbał o córkę ( akurat w filmie nie za bardzo to pokazane). A film jest dobry. Nie ma co wyrokowac o filmie o Wislockiej, poki sie go nie widziało,

Gość gość
Olaboga! Zgorszenie w narodzie!!! Zabrońmy, zakażmy, wycofajmy z kin. Zlikwidujmy w ogóle wszystko co nieprawe i nienadobne. Żeby było wreszcie pobożnie, po polsku i porządnie. Najlepiej niech w kinach leci tylko Smoleńsk, Katyń, Pan Tadeusz i Krzyżacy, a w telewizjach niech 24h lecą laurki pochwalne na cześć naszego wodza Kim Dzonga Kaczora.

Gość gość
przychodzi baba do lekarza. - panie doktorze, niech mi pan powie, czy to jest tradzik czy syfilis? - musze pania zmartwic, to jest syfilis. - no tak, bo skad u mnie tradzik!

Gość gość
zdemoralizowana baba propagująca puszczalstwo, trójkącik, inna baba :D uuu jak pikantnie :D kurde brzmi jak reklama, na pewno pójdę na to do kina. Dzięki autorko, że mnie zachęciłaś :D

Gość gość
Nawet nie wiedziałam, że taki fajny film się szykuje. Dzięki, idę sprawdzić gdzie i kiedy u mnie grają :)

Gość gość
No tak, puszczalskek będą oglądały film o puszczalskiej. Od razu zacznijcie wprowadzać jej sposób życia do siebie.

Gość gość
gość dziś będę oglądała film o fajnym, mądrym człowieku, dzięki któremu dziś nie uprawiamy seksu pod kołdrą przez dziurę w koszuli. A ty jak chcesz to idź na Smoleńsk, to musi być akurat film dla ciebie.

Gość gość
Jak to jest, że prawie wszystkie sławne kobiety uzyskały sławe przy pomocy peesdy? A już ta wysłocka to sama esencja "sławy kobiecej"...

Gość gość
Dzieki tej kobiecie seks uprawiasz, no leze i kwicze hahaha

Gość gość
ja uważam, że powinny powstawać różne filmy. To widz decyduje czy jest zainteresowany i na niego pójdzie do kina. Tylko IDIOTA uważa, że ma prawo decydować kto jaki i o czym film nakręci. Lubisz filmy propagandowe, obejrzyj stare filmy hitlerowców z II wojny światowej albo idź na Smoleńsk (chociaż te z II wojny dużo lepiej nakręcone i lepsza gra aktorów), lubisz komedię idź na komedię. Proste jak budowa cepa. Takie tematy zakładają ludzie co najmniej lekko upośledzeni. Tym sobie to tłumaczę.

Gość gość
gość dziś HAHA wiedziałam że ten argument się pojawi, bo jakiś debil zawsze tak pojmuje świat :) Oj moherku lecz się, bo już masz jakieś fiksacje na punkcie seksu i życia innych ludzi. To, że ciekawi mnie ta tematyka to nie znaczy, że taka jestem,proste i logiczne. Ty oglądasz tylko filmy w których możesz zobaczyć siebie? Współczuję zatem :) Właśnie idę odpalić Pottera to pewnie teraz myślisz, że wierzę w magię, latające miotły, smoki i dementorów no nie? :D

Gość gość
A ja tam uwielbiam seks i sie tego nie wstydze. Z mezem nieraz tak wyprawiamy, ze na bank sasiedzi slysza :D ale mam to gdzies, lubie miec przyjemnosc, kobieca seksualnosc jest rownie wazna jak mezczyzny i nie ma co sie wstydzic, ze ktos wspolzyje.

Gość gość
gość dziś No tak, puszczalskek będą oglądały film o puszczalskiej. Od razu zacznijcie wprowadzać jej sposób życia do siebie. x a ty wprowadzasz styl życia filmowych postaci, bo obejrzałaś dany film i oglądasz filmy w których postacie przypominają ciebie? Poważnie?? To co ty oglądasz? Wyłącznie Trudne sprawy i Ukrytą Prawdę?? :D :D :P

Gość gość
Jeśli tylko i wyłącznie dzięki Wisłockiej ktoś nie uprawia seksu pod kołdrą przez dziurę w koszuli to pozostaje tylko pogratulować.....

Gość gość
Takie fimy sa najlepsze.Ide jutro na pramiere :)