Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki antykoncepcyjne na bolesne miesiączki bez badań?

Polecane posty

Gość gość

Czesc, z gory chce przeprosic za to ze uznacie to za powielanie istniejących tematow ale w zadnym nie znalazlam tej odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. Mianowicie jestem 18 letnią dziewczyną która przezywa okropne miesiączki. Tj. bóle nie pozwalające się ruszyc od brzucha az po plecy i nogi, mdlosci i czasem wymioty, i pare innych przykrych rzeczy ktore nie pozwalaja mi normalnie funkcjonowac przez 1-2 dni. Bylam w tej sprawie juz raz u pani ginekolog. Mialam zrobiome USG ktore nie wykazaly nieprawidlowosci w budowie. Otrzymalam tabletki pzeciwbolowe ktore niestety nie pomogly w najmniejszym stopniu. Dodam ze leki ogolno dostepne rowniez nie przynosily efektu. Bolesneiesiaczki trwaja juz rok i pani doktor powiedziala ze jesli te tabletki nie pomoga to bede potrzebowala tabletek antykoncepcyjnych. Stwierdzila ze przyczyna bolu jest to ze moje cialo jest juz dojrzale i rozpoczela sie u mnie owulacja. Wiec moje pytanie brzmi. Czy na kolejnej wizycie ktora wypada jutro jest duza szansa ze bede musiala miec dodatkowe jakies badania ? Czy sam wywiad moze wyatarczyc? Prosze o wyrozumialosc, jestem mloda bardzo sie tym stresuje i dopiero poznaje zycie :) Z góry dziekuje za wszelką pomoc i serdecznie was pozdrawiam

Gość gość
Tabletki to syf !! chcesz miec raka od nich ? a moze byc bezpłodna ? rzuc to w diabły :o

Gość gość
Nie chce ale nie chce tez tracic z zycia co miesiac po 1-2 dni. Juz wiele wycierpialam przez to a nie znalazlam zadnej skutecznej metody na moje dolegliwosci

Gość gość
Firanka34 wiem ze dla Ciebie to moze byc bez sensu ale stresuje sie i nie bardzo mam z kim na ten temat porozmawiac i sie poradzic