Gość xgość1995 Napisano Styczeń 26, 2017 czy to niedostepna kobieta czy po prostu ma dość ale nie chce zranić uczuć?? od kilku miesiecy staram sie zaprosić pewną znajomą z pracy do kina na kawe jakies spotkanie wyjazd lecz zawsze słysze hmm raczej nie nie powie spier... albo stanowcze NIE a ja staram sie jeszcze bardziej prezenty na urodziny imieniny słodycze itp lecz tylko widze ten piekny usmiech i raczej nie cos wprawia mnie bym walczył dalej ale nie wiem sprawdza mnie czy sie mna bawi inni znajomi nakrecaja mnie bym dalej walczył probował hmm nie wiadomo co robic jak chcialem zaprosic do kina na nowy film co akurat wyszedł to nie ma czasu ale 30 min puźniej sama zaproponowala kino ale w innym miescie mowie ze tamto jest denne lepiej bedzie isc na twój film to kina innego to do konca dnia sie nie odezwała a pierwszy raz sama cos zaproponowala doradzicie cos ?? lecz nie takie jak zawsze kolejnu ciula co nie umie wyrwac panny bo to ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach