Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już postanowiłem, swój pierwszy raz przeżyję z prostytutką. Nie żartuję.

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lat, za dwa miesiące będę miał 23. Ostatnio rozstałem się z dziewczyną, z którą byłem raptem 1.5 miesiąca, a spotykaliśmy się od 2 miesięcy. Przez ostatnie tygodnie na dodatek się nie widzieliśmy, najpierw przez święta, potem przez moją grypę, potem się rozstaliśmy, bo zbytnio się od siebie różniliśmy, stała się chłodna w stosunku do mnie, traktowała mnie jak chłopca którego trzeba prowadzić za rączkę, a to uwłaczające, nie mogliśmy się dogadać w wielu kwestiach, ale i tak mi jej brakuje. To była moja pierwsza dziewczyna. Nie przeżyliśmy razem seksu, a ja mam ogromny kompleks na tym punkcie, że jestem prawiczkiem. Postanowiłem już kiedyś, że jeśli do 23 roku życia nie znajdę dziewczyny, którą bym pokochał i mógłbym z nią to zrobić to idę do prostytutki. W prawdzie seks będzie na pewno sztuczny, bez emocji, ale chociaż będę miał to za sobą. Wiem, że nie spotkam się z aprobatą od Was, ale pomyślcie logicznie, czy 23 prawiczek to nie jest już jakby nie patrzeć, przegrane życie? Jaka dziewczyna nie wystraszy się kogoś takiego jak ja? Nie mówię wcale, że miałbym być klubowym podrywaczek, który wali się z pustymi laskami co tydzień, nie. Po prostu to i tak dziwne, że w moim wieku nie miałem nikogo z kim zżyłbym się na dłużej i bym to z taką osobą zrobił. Z automatu potencjalna dziewczyna uznałaby mnie za dziwaka. Niektórzy mówią, że po seksie z prostytutką można popaść w jeszcze większą depresję, ale z drugiej strony bycie taką ciapą też nie dodaje otuchy. Czy jest ktoś kto podziela moje zdanie? Czuję, że nie ma dla mnie już innego ratunku, bo im jestem starszy tym dużo trudniej znaleźć porządną, wolną dziewczynę, a i przyjaciół mam garsteczkę.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów

Gość gość123454
daj se spokój z dziwką, poczekaj na pewno znajdziesz kogoś. Wolałabym prawiczka niż kogoś kto pierwszy raz miał z prostytutką

Gość gość
Ja mam 30 lat i jestem prawiczkiem. Nigdy bym się nie upodlił pójściem do prostytutki, a tym bardziej na pierwszy raz. Jeżeli uważasz że doświadczenie seksualne jest miarą wartości człowieka to dowodzi to że niczym się nie różnisz mentalnie od 13 latka, który zafiksował na punkcie seksu.

Gość gość
@up Zdziwisz się, ale nie.

Gość gość
Pewnie że tak. Krrrwy są jednak bardzo bezczelne.

Gość gość
z. Prostytutki są uczciwsze od tych zakochanych w sobie dziewczyn niby porządnych ... od słowa pożadać

Gość gość
z jednej strony troche młody jestes na prostytutkę ale z drugiej jest to zdrowsze niz staroprawictwo:) więc idz do prostytutki i chociaż to będziesz miał z głowy:)

Gość gość
nie sluchaj bab idz do prostytutki bo ty nie wiesz jak sie zabrac do seksu bo go niegdy nie wykonales musisz naucyzc sie seksu , bedzie ci latwiej potem przejsc do rzeczy bedac z dziewczyna, nie bedziesz zestresowany , bedziesz sie szybciej lepiej dogadywal

W życiu seks z prostytutką nie da Ci pewności siebie.Odpuść.

Gość gość
po 1 nie sluchaj kobiet bo one jedno robia a drugie mowia Po 2 kobiety nie chca uczyc mezczyzny seksu wiec sam zdajesz sobie sprawe co by powiedziala kobieta na bycie prawiczkiem Po 3 kobiety uprawiaja przygodny seks, seks uklady albo po prostu seks z przypadkowym czlowiekiem i to czesto i dla nich to nic zlego wiec szukanie dziewicy pelnoletniej mija sie z celem bo takich nie ma Po 4 jesli ty sie czujesz zle z tym, ze jestes prawiczkiem to zrob to i nie mecz sie. Zdrowie psychiczne i spokoj jest wazne.

Gość gość
Do czego to doprowadziło, taka pogarda ze strony kobiet wobec cnoty i prawictwa, że stało się to czymś obelżywym i uwłaczającym, gdy powinno się to traktować z szacunkiem. Tylko przez to, że kobiety to bezmózgie zwierzęta, które wolą tępych, nażelowanych roochaczy to w obecnych czasach prawictwo jest powodem do wstydu. Była autora też pewnie wali się teraz z jakimś prymitywem we wszystkich pozycjach.

Gość gość
gość dziś kobiety chcą prawiczków i kobieta nie musi uczyć faceta seksu bo już sam bedzie wiedział co robić

Gość gość
już wole zostać prawiczkiem 50 letnim niż iść na k***y

Gość gość
rozmawiałem z wieloma i sporo marzy o prawiczku który jest dla niej pierwszym partnerem seksualnym

Gość gość
Kolego a dasz namiar na taką kobietę która szuka prawiczka?