Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLA112

8dni przerwy zamiast 7 ryzyko

Polecane posty

Gość KAROLA112

Cześć Wam, mam ogromny problem, który nie daje mi spokoju, mianowicie zamiast 7 dni przerwy zrobiłam 8 następnego dnia wzięłam tabletkę przez następne 2 dni uprawiałam seks, stosunek był przerywany, kilka razy nie doszło do wytrysku,lecz czytałam że może pojawić się jakiś biały płyn. I proszę Was o pomoc bo popadam w depresje, co robić?? To jest moje 4 opakowanie

Gość gość
juz nic nie zrobisz , poczekaj

Gość gość
Może tabletka dzień po? Jak myślisz duże jest ryzyko?

Gość gość
Odpusć dzień ruchoanka

Gość gość
w żadnej ciąży nie będziesz,bez przesady następnym razem tego pilnuk bo przerwę można skracać ale nigdy wydłużać

Gość gość
Nie masz wyrzutów sumienia że zabijasz zarodki? Poczytaj sobie o poronnym działaniu tabletek antykoncepcyjnych.

Gość KAROLA112
wiem bije się w pierś, jak mogłam pominąć. Nawet gdy było to w 1 i 2 dniu płodnym?

Gość gość
Wiesz według ulotki ryzyko jest duze juz nawet po jednej nie przyjętej tabletce Ale to chyba trzeba mieć wielkiego pecha ;)

Gość KAROLA112
Orgazmu nie było na 99% ale ten płyn, podobno w nim też znajdują się plemniki, naprawdę to nie jest mój czas na ciążę. Był to 1 i 2dzień płodny niby do owulacji jeszcze trochę ale strach jest ogromny

Gość gość
zacznijmy od tego ze ty biorąc tabletki nie masz owulacji , takowa wraca po odstawieniu i to wcale nie tak szybko,wszystko zresztą zależy od organizmu,jak tak sie niepokoisz to zrób test kiedy trzeba i juz

Gość gość
ja mialam podobna sytuacje i wzielam tabletke PO

Gość gość
co z tego ze zrobi test , jak wynik moze byc pozytywny

Gość gość
jak co z tego?ty wiesz do Czego Służy test ciążowy? do sprawdzenia czy jest sie w ciazy a chyba o to chodzi autorce a jak chce mega wiarygodyny wynik to niech idzie na bete i tyle

Gość KAROLA112
A Twój chłopak skończył w Tobie?? Właśnie w tym problem mam jeszcze dzień żeby wziąć tą tabletkę(jeśli działa do 5 dni tak jak jest napisane) ale to jest spora dawka hormonów boję się robić to sobie, lecz jeśli jest duże prawdopodobieństwo to nie mam wyjścia

Gość gość
zresztą jak twierdzi do wytrysku nie doszło a ten "płyn" o którym mówi watpie ze jest w stanie wygrać z hormonami które są w tabletkach,wiec jak dla mnie bez sensu te obawy a tym bardziej branie tabletki po,test albo beta i po krzyku

Gość gość
ile razy Jeszcze mamy ci napisać ze prawdopodobieństwo jest małe?

Gość gość
ja uprawialam seks dwa razy z wytryskiem w trakcie 7 dniowej przerwy i nie rozpoczęłam nowego opakowania w ogóle , w ciąży nie jestem,w ciążę nie tak łatwo zajść,tym bardziej jeśli sie Bierze tabsy

Gość gość
20,42 ja wiem do czego sluzy test , a autorce chodzi o zapobiegniecie ciazy , a nie zrobienie testu

Gość gość
jak chce zapobiegać ciąży to niech bierze tabletki jak należy,tyle w temacie

Gość gość
a właśnie,że łatwo jest zajść w ciążę jak jest się zdrowym...wystarczy jeden raz i już ciąża

Gość gość
ale nie w czasie brania tabletek,tego mi nie wmowisz.organizm nie jest w stanie w jeden dzień przestawić się na tryb poprzedni bez tabletek.

Gość gość
Ja wzięłam pigułkę z 4 godzinnym opóźnieniem i zaszłam w ciążę.Tylko że to były jednoskładnikowe.

Gość gość
no to naprawdę nieźle haha :D