Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób zapytać nową dziewczynę z iloma facetami uprawiała seks?

Polecane posty

Gość gość
Jak się rzucają na biednego chłopaka, nie jego sprawa, o hipokryzji piszą, ciekawe bo one same zawsze podpytują faceta o inne, interesuje je to bardzo, a facet jak zapyta to buc i cham :-) Kiedyś panny nawet z zapadłej dziury wiedziały że rozwiązłośc to żaden atut, że to zostaje na zawsze... a teraz walą się już w gimnazjum, do ślubu zaliczają pół osiedla, no i szukają frajera który nie będzie chamem co o to zapyta :-D ...no niestety, są rzeczy nieodwracalne, a skoro do ukrywania przed partnerem to chyba nie takie normalne

Gość gość
Rozwiązłej kobiety może nie chcieć tylko zakompleksiony d**ek... czego to baby jeszcze nie wymyślą :-D ...powiedzcie to ciapatemu, to znaczy synowi szejka naftowego zbierającego doświadczenie na angielskim zmywaku, to wam japę kwasem załatwi

Gość gość
Gość 23 56 Moim zdaniem to prawda,ale to że w przeszłości się miało dużo grzechów to nie znaczy że trzeba tym sobie całe życie psuć.Fakt,rozwiązłość nie jest dobra ale nie dosadnie bo dziewice to też żaden skarb i nie można tak tego nagłaśniać.Przeszłości się nie zmieni ale jest różnica pomiędzy kurwą a kurewskim zachowaniem bo to 2 może się nam zdarzać ale to 1 to co innego bo to stan umysłu a mówię tu jak i do facetów i kobiet :)

Gość gość
Oj koniotrzepy, koniotrzepy. Seks jest świetny i każdy może się nim cieszyć, a nie z wypiekami zaglądać innym do łóżka, bo wam pozostaje tylko własna ręka. Nigdy nie pozbędziecie się kompleksów i kołtuństwa frustraci.

Gość gość
to ma sens z iloma spała bo ja np dziewicy nie chce ale upustnej panny co miała 10 i więcej to też nie

Gość gość
Dla każdego to nie jednoznaczne z byle kim, nie rozumiesz tej różnicy :-) ...a jak to takie fajne to miej odwgę przyznać się zainteresowanemu facetowi że miałaś więcej ch... w d... niż włosów na głowie, niech ma szansę dokonać wyboru, a nie ukrywać to przed frajerem naiwnym, bo to zwyczajnie nieuczciwe :-D

Gość gość
gość dziś O kogo Ci chodzi ? Może frajerzy przestańcie wprawiać laski w kompleksy bo kurwa to nie jest ciemnogród?Ja mam się ograniczać np bo jakiś frajer mówi że to złe?Jprdl a co kobietom z tego że mają jednego partnera i potem dzieci w wieku 23 lat?Dla mnie to chore człowieku bo ja nie po to dostałam zycie żeby potem płakać że nic nie zrobiłam fajnego na spontanie :) A po 2 ja się nie kurwię także wiesz ekhem spierdalaj :)

Gość gość
Gość dziś kobieto czy jak ci tam dziewczyno,może trochę w tym racji co piszesz ale ja też uważam że powinno się to wiedzieć

Gość gość
Tak ale ja tu kurwa czasami jestem i aż mi nie dobrze jak czytam wypociny tych całych jak im hm...Aa tak prawiczków!Wpędzacie kobiety w problemy psychiczne bo to bo tamto.Dobra jak laska na okrągło daje dupska byle komu i byle jak to nie jest normalne,no chyba że jest nimfomanką.Ale to że miała 4,5 w wieku np 23 lat to nic złego albo te że gimbuski się ruchają w młodym wieku no cóż ich błędy może się czegoś nauczą ale to nie znaczy że są takie i takie może kiedyś skończy się to pierdolenie na takie tematy w Polsce bo mnie to już wkurwia wpierdalanie się w cudze życie,nie tylko moralność mówi o człowieku pamiętajcie to :)

Gość gość
lala dobrze mowi:P wiele moich kolegów ma troche rozwiazle kobiety tak jak wasi znajomi takze nie wiem o co ta gowno burza? moja dziewczyna miala 2 a ja mialem 5 kobiet i na tym koniec bo sie kochamy a ja jej nie wypominam jak inni innym kobietom;)

Gość gość
GŁUPI JESTEŚ KOLEGO. Jak but!!!

Gość gość
"Ile facetów przede mną Ciebie r.ż.n.ę.ł.o, i ile k********.ó.w o.b.c.i.ą.g.ł.a.ś?"

Gość gość
"ciekawe bo one same zawsze podpytują faceta o inne, interesuje je to bardzo" Nie pytam, nie interesuje mnie to i wolę nie wiedzieć.

Gość gość
jeśli chcesz ją spytać to nie odrazu może po kilku spotkaniach ... nie wiem czemu tu zadałeś to pytanie bo każdy ma na to inny pogląd a poza tym jeśli to ta jedyna to nie liczy się ilu ją miało i co robiła to obsesja bo weź sobie grzeczną kobietę dziewice a pożałujesz tego gorzko oprócz tego że da ci dzieciaka i ci zacznie służyć :)

Gość gość
gość dziś święta racja... moim skromnym zdaniem do bzykania przebieg partnerki nie jest problemem (jeśli zdrowa), ale do spędzenia życia, ma diametralne znaczenie jej przeszłość... i tego nie zmienicie, chociażbyście w nieskończoność zaklinali rzeczywistość i facetów od prawiczków, że tak uważają. Kropka.

Gość gość
Przeszlosc seksualna ma b. wazne znaczenie w kontekscie budowania zwiazku monogamicznego (dla osob o duzej ilosc***artnerow jest to niemozliwe ze wzgledu na zmiany behawioralne zachodzace w proc. biochemicznech mozgu). Czlowiek jest istota nawykowa i chocby przyzekal i zaklinal ze nie zdradzi to i tak beda kierowac nim nawyki. Kazdy ma prawo wiedziec z kim sie wiaze i na podstawie przeszlosci osoby podjac decyzje czy chce z ta os. spedzic reszte zycia czy nie

Gość gość
''a poza tym jeś'li to ta jedyna to nie liczy się ilu ją miało i co robiła to obsesja'' Tak samo można powiedzieć ze to obsesja jak kobieta patrzy na: -urodę faceta -kasę i status -pewność siebie i podryw Tak jak wy patrzycie na kasę ,podryw i urodę faceta (najlepiej wysoki i szeroki w barach),tak mężczyźni patrzą na urodę (figura klepsydry) i dziewictwo /ilość

Gość gość
''Ale to że miała 4,5 w wieku np 23 lat to nic złego '' Złego złego..... wy chcecie zawsze zaczynać związek od bajery i podrywu czyli testu na pewność siebie to my chcemy dziewic. Konkretnie ! Podryw za dziewice.Nie jesteś dziewicą -nie bierz sie za kochających facetów. Dla ciebie tylko roochacze, No chyba że nie wiem ? Jesteś skrajnie atrakcyjną klepsydrą z dobrą kasą to bierz jakiegoś niskiego brzydkiego nieudacznika .

Gość gość
'' bo mnie to już wk**wia wpie**alanie się w cudze życie,'' A czym jest ocenianie mężczyzny po jego pewności siebie i pieniądzach jak nie wper. sie w jego życie? Nie jesteś dziewicą -nie bierz sie za bogatszych od siebie-teraz ty jesteś w związku od zapewnienia bytu!

Gość gość
Nie słuchajcie gość 02:06 i 02:08 Bo to ten prawiczek psychoopata Michał121212.Michałku weź ty k***o idź stąd bo ja ci nie będę przez internet grozić gnido ale lepiej się pało nie odzywaj bo nie dużo ludzi żyje wdg twoich zasad

Gość gość
Nie jestem żaden michałek Tamten gosc z traktorkiem to był jakiś kalot zasrany. A ja dla kobiet tylko chce równouprawnienia o którym tak marzycie :D

Gość gość
Co ????

Gość gość
No tak tak....jak nie masz dziewictwa to nie wymagaj pieniędzy i podrywania od mężczyzn.

Gość gość
A to sobie wymagaj czego dusza zapragnie;) na szczęście takich jak ty jest bardzo mało i żadna kobieta nie będzie płakać, że nie spełnia waszych wymogów. Jest dużo normalnych mężczyzn i wasze krzyki i wymagania nikogo nie obchodzą.

Gość gość
''Jest dużo normalnych mężczyzn i wasze krzyki i wymagania nikogo nie obchodzą.'' Normalny mężczyzna to frajer który ślizga sie po innych?

Gość gość
Nigdy w zyciu bym sie facotowi nie przyznala ilu przed nim mnie bzykalo to jest wylacznie moja sprawa przy swiatkach zaden mnie nie posuwa przed kamera tez sie nie bzykam to nie dla mnie

Gość gość
Ale to ile zarabia twój facet to cie już obchodzi?

Gość gość
Tak szczerze to nie rozumiem problemu. Dziewictwo może dla kogoś jest ważne a dla drugiego nie, ale jeśli chce się budować związek nie powinno się mieć tematów tabu. Autorze - po prostu pytaj i tyle. Dziewczyna, która podziela Twój pogląd o powadze dziewictwa nie obrazi się. Dziewczyna, dla której nie jest to ważna sprawa najprawdopodobniej będzie niezadowolona, ale to chyba Cię nie martwi - lepiej dla obojga, żebyście sobie nie marnowali nawzajem czasu.

Gość zwykłygość
Baby są tak obłudne że aż strach, do szpiku kości. Wypowiedzi pod tym tematem to potwierdzają. One myślą że jak obrobiły pół osiedla i okolicznych wsi to jeszcze mają prawo do porządnego, normalnego faceta który by powiódł je do ołtarza. Takie bajki to u Disneya drogie panie. Poza tym nie ma sensu pytać kobiet o przeszłość seksualna bo każda skłamie pomniejszając liczbę partnerów o połowę. Tak wynika z badań i ankiet. Jak powie 4 to wiedz że było ich 8, jak powie 7 to było 14, każdy to wie co ma łeb na karku i ma kontakt jakikolwiek z kobietami. One po prostu chcą uchodzić za lepsze niż są w rzeczywistości. Dlatego lepiej nie pytać , po co wysłuchiwać kłamstw.Niewiedza bywa czasem błogosławieństwem.