Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mejzi

Czy jestem w ciąży?? Pomocy!!

Polecane posty

Gość Mejzi

Hej dziewczyny! Do okresu zostało mi 4 dni. Kocham się z narzeczonym bez zabezpieczenia planujemy dzidzie. Od jakich 2/3 dni boli mnie brzuch jak na @ piersi tak samo wrażliwe na dotyk... W brzuchu mi bulgocze. Dziś mierzyłam temperaturę w pochwie i mam 37.4© Od dawna się staramy jakieś 7msc myślicie że teraz się udało z castagnusem? Który brałam 1.5msc? Dajcie rady oraz jak wyście miały na poczatku

Gość gość
Zlota rada zrob test za 4 dni

Gość gość
To nie problem ważne jest byś nie izolowała narzeczonego w życiu waszego związku by był przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo nie jesteś zacofana by się wstydzić bliskiej osoby! Taka obecność zbliża partnerów. Nawet zabezpiecza obecność partnera przed takim badaniem jak w tym przypadku ....To był wstrząs. Nie tak miało wyglądać badanie, które i tak do przyjemnych nie należy. Ona - na fotelu ginekologicznym z rozchylonymi nogami, on - stojący pomiędzy nimi w opuszczonych spodniach. Czytaj więcej: http://www.poranny.pl/magazyn/art/5393042,badanie-u-ginekologa-lekarz-rozpial-rozporek,