Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obłędnie zniesmaczona

potworny niechluj

Polecane posty

byłam u chłopaka w domu, co za dramat... nałożył sobie podomkę i zadowolony ;/ włosy w łazience i na sedesie jak łonowe, papieru toaletowego nie ma, woda nawet nie była spuszczona w dodatku na wejście straszny smród bo w kuwecie były ze trzy kocie kupy, ale mu się nie chciało wywalać, bo późno ... skończyło się tak, że wdepnęłam skarpetką w kocie siki rozlane na podłodze ... nigdy nie uprawię z nim seksu

jak sie spotykamy na mieście elegancki, czyściutki, pachnący, uczesany... od teraz bede widziec mazy kupy w muszli klozetowej, gdy na niego spojrzę ;//// a może mama spuszcza za niego wodę? jezu chryste

taki syf jest aseksualny i obrzydliwy

Gość gość
"nieuprawię z nim seksu" Masz rację nie ma co tak się męczyć. :-)

Gość gość
widzisz, jak się z nim zwiążesz to będziesz mogła mu ten kibel sprzątać i kuwetę również. Tak więc zastanów się, może warto.

Po tej wizycie też tak to widzę niestety ;/ ja pedantką nie jestem, ale staram się ogarnąć cały dom, kiedy przychodzą do mnie goście. Łazienkę obowiązkowo... nie ma to jak zaprosić dziewczynę i posadzić ją w smrodzie kociej kupy

Gość gość
"nigdy nie uprawię z nim seksu" l l l Spróbuj i "upraw" chociaż raz.Może zmienisz zdanie. Tylko,żebyście nie zasiali czegoś za pierwszym razem.:classic_cool:

Gość candywomany
Mój byly był takim oblechem. Dopiero jak zamieszkalismy razem. Psychicznie nie wytrzymalam tych paskudnych nawykow. Paznokcie obciete na podlodze, brudne slipy na ziemi, klapa obsikana, jak sie golil to wlosow tez nie sczyscil z umywalki. Skonczylo sie zaurocsenie, ile k***a mozna latac po kims ze szmata

Gość gość
żryj gó\wno szmato!!!

zaiste akt wielkiej odwagi to był

Zaiste zeżrę Twoje wielkie, śmierdzące i trujące gó\wno. Uwielbiam pałaszować kał gdyż jestem tępą szmatą.

ups, pomyliłaś pseudonim z moim kochana, ale wszyscy wiedzą, że pisałaś o sobie, nie matw się ;*

Gość gość
Zaraz będę srał więc możesz nadstawić ryja. Zjedz moje gó\wno nawet jak będzie paskudne.

Gość gość
Rzuć tego faceta, będzie tylko gorzej.

Gość gość
baby są jeszcze gorsze, wszedzie zostaeiaja poddpaski

Gość gość
mój facet ma podobnie, w tych samych ubraniach chodzi po domu i na zewnątrz a na wieczór zsuwa spodnie do ziemi i wychodzi z nogawek! i zostawia tak na ziemi do rana a na drugi dzien po prostu wchodzi w dwie dziurki nogawek i podciąga! ja nie wiem jak do niego przemówić bo do niego nic nie dociera!!

Gość gośćzniesmaczona tematem
dzieci mają ferie :(