Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam dobrego wózka polećcie coś bo nie wiem co wybrać

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego wózka polećcie coś bo nie wiem co wybrać

Gość gość
Ja dla córki miałam adamex barletta duża gondola wystarczyła na 8 miesięcy spora spacerowka fajny wygodny leciutki

Gość gość
a co potrzebujesz? W jakim miesiącu rodzi się dziecko? Będziesz go wnosić/znosić? Pakować do bagażnika? Masz duży bagażnik? Masz asfalt dookoła? Czy bezdroża? Lubisz spacery po lesie? czy wyprawy marketowe? Nad tym się najpierw zastanów. I pojedź do sklepu z wózkami pojeździć.

Gość gość
Polecam ci obejrzeć Anexa Crossa. To nowy model wyróżniający się na tle pozostałych wózków ciekawym kształtem stelaża oraz niebagatelnym wzornictwem i kolorkami. Do tego dobry jakościowo.

Gość gość
Ja polecam wózek adamex. Są świetne. Lekkie, bardzo łatwe w składaniu, mają naprawdę dużo fajnych przydatnych funkcji i co ważne są wielofunkcyjne. Gondola idealna. Polecam naprawdę!

Gość gość
Polecam Anexa Sporta, podobny troszkę do Adamexa ale lepiej wykończone ma detale i ma większą spacerówkę. Posiadam model Sport i polecam ,wózek nie do zdarcia

Gość gość
Wynocha z tym ANALEM PEDALE [ ANEXA]

Gość gość
Troszkę kulturki Panu życzę po pewnie siedzi pan na tym forum a z taką kulturą pewnie dziecka pan nie ma to co pan o wózkach może wiedzieć? Jestem mamą która ma akurat Anexa i uważam , że wybrałam dobrze.

Gość gość
Ja mam Jedno Trim i uważam, że wybrałam bardzo dobrze:)

Gość gość
jedo trim fajny wózek ale niestety niedopracowany ponieważ bardzo często wracają do serwisu ze złamanymi stelażami. Polecam Anexa dużo lepszy jakościowo

Gość gość
My szukaliśmy wózka nie tylko z dużą gondolką ale również z fajną spacerówką ponieważ głównie tego elementu się używa a gondolkę ok 6 miesięcy. mogę polecić Anexa Crossa, dosyć lekki i mały po złożeniu a spacerówkę ma naprawdę dużą i wygodną

Gość gość
Też zdecydowaliśmy się na Anexa ze względu na spore rozmiary gondolki i spacerówki. Nasz synek na pewno pojeździ w tym wózku do końca:) rewelacyjny w obsłudze