Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zło jest krzykliwe, przebojowe, głośne, robiąca szum wokół siebie!

Polecane posty

Gość gość
16.54 - tylko jest jeden problem. Statystyki działają na dużych liczbach . Gdy jednak spotykamy 1 konkretnego człowieka, to statystyka nie działa, tylko ewentualnie zwiększa prawdopodobieństwo, że człowiek który przed nami stoi pasuje do konkretnej szuflady. A co jeśli jednak nie pasuje ? Bo prawdopodobieństwo, nawet wysokie to jednak nie jest pewność ?

Gość gość
jak wyżej, w statystykach zawsze jest margines błędu i oceniając jedną osobę musisz brać pod uwagę, że ona może być w tym marginesie błędu

Gość gość
18:43 Tym problemem zajmują się organy ścigania.

Gość gość
Pedofile też robią wrażenie nieśmiałych, delikatnych i nieprzebojowych, ale to tylko wrażenie, które ma zmylić ich ofiary. Obejrzyjcie ten film,

Gość gość
Do 10:39. Nie kazda glosna osoba stawia sobie za cel,by byc w centrum uwagi. Niekiedy zycie nakazuje by stac sie glosnym ale nie krzykliwym. I w tym temacie wystepuje rozbieznosc naszych pogladow.

Gość gość
Wydaje mi sie,ze wpis 14:02 pisal facet,pomimo,ze koncowki czasownikow wskazuja na kobiete.

Gość gość
14 52 Tadeusz skonczułeś już pierdolić?

Gość gość
Pan,,Tadek" bardzo dobrze pisze.

Gość gość
Post 14:52 został napisany przez kobietę, a nie jakiegoś pana Tadka.

Gość gość
O pedofili też ten cały Tado pisze i gwałty wymyśla i rodzinę rozwala ,takich ludzi powinno sie zamykać.Grozi esemesowo,inwigiluje i wyciaga informacje za plecami ,posądza niewinne osoby pod przykrywką immunitetu.Chore!!s

Gość gość
On nie zasługuje na miano pan!pisze c*****o i samą nieprawdę!s

Gość gość
O pedałach i złodziejstwie to samo!Wyzywanie od puszczalskich nie wiadomo jakim prawem,podsłuchy i kamery ,to wszystko z jego reki.s

Gość gość
up

Gość gość
Dobrze, że podbijacie. Wpis z 2017.01.27 jest warty codziennego podbijania.

Gość gość
Weźcie moje jarzmo na siebie i uczcie się ode Mnie, bo jestem cichy i pokorny sercem, a znajdziecie ukojenie dla dusz waszych. MT 11, 29

Gość gość
Bóg jest łagodny, cichy, pokorny a zły jest głośny, hałaśliwy, awanturniczy, buntowniczy...

Gość gość
19:49 Ładny werset.

Gdy czyniąc coś dobrego myślisz, że i to trzeba ludziom pokazać i szukasz jakichś widzów swego czynu, boleśnie pożądasz być widzianym, pomyśl że Bóg widzi, a zagasisz całą rządzę (św. Jan Chryzostom)

Gość gość
gość dziś Bóg jest łagodny, cichy, pokorny a zły jest głośny, hałaśliwy, awanturniczy, buntowniczy... x Przeczytaj sobie wpisy: 2017.01.27 , 2017.01.27 . Ludzie nie są Bogiem. Człowiek cichy nie musi być dobry, a człowiek głośny nie musi być zły. Człowiek głośny może być łagodny i pokorny, a człowiek cichy może być awanturniczy i buntowniczy. Wśród ludzi da się zaobserwować wszystkie możliwości.

Gość gość
Bo człowiek spokojny i pokorny tez znosi wszystko do czasu ,nikt nie jest ze stali..ile mozna wytrzymać żeby nie reagować.

Gość gość
Uczniowie Pana Jezusa to uczniowie Boga i Jego naśladowcy i ja o tym mówiłam...a nie o plewach, które będą spalone w ogniu!

Gość gość
20:00 Każdy normalny człowiek znosi złe rzeczy tylko do czasu.

Gość gość
"Człowiek cichy nie musi być dobry, a człowiek głośny nie musi być zły. Człowiek głośny może być łagodny i pokorny, a człowiek cichy może być awanturniczy i buntowniczy. Wśród ludzi da się zaobserwować wszystkie możliwości." Doprawdy, czy to aby prawda? pewnie jakiś ułamek prawdy bo np. ze ja jestem raczej cicha, wycofana i spokojna to wcale nie znaczy, że jestem zła. Ale Hitler Gebels, Himmler wyglądali na spokojnych i radosnych... x rozwalcie sobie łby, bądźcie głośni i dobrzy...a ja od razu zwiewam od takiej osoby, która nad jęzorem nie potrafi zapanować...albo jakie to dobro, kiedy wydrze gębę na kogoś....itp.

gość dziś ale nikt nie każe inaczej.

Gość gość
gość dziś "Człowiek cichy nie musi być dobry, a człowiek głośny nie musi być zły. Człowiek głośny może być łagodny i pokorny, a człowiek cichy może być awanturniczy i buntowniczy. Wśród ludzi da się zaobserwować wszystkie możliwości." Doprawdy, czy to aby prawda? pewnie jakiś ułamek prawdy bo np. ze ja jestem raczej cicha, wycofana i spokojna to wcale nie znaczy, że jestem zła. Ale Hitler Gebels, Himmler wyglądali na spokojnych i radosnych... x rozwalcie sobie łby, bądźcie głośni i dobrzy...a ja od razu zwiewam od takiej osoby, która nad jęzorem nie potrafi zapanować...albo jakie to dobro, kiedy wydrze gębę na kogoś....itp. x Masz rację, że to ułamek prawdy. W zacytowanym przez Ciebie fragmencie wcale nie jest napisane, że osoba cicha, wycofana i spokojna musi być zła. Post jest tylko o tym, że pozory mogą mylić. Wydzieranie się na kogoś i agresja nie są dobre i nobliwe, ale czasem może być ciężko inaczej zareagować, np. jeśli druga osoba sama podnosi głos.

Gość gość
Na kogoś, kto krzyczy nie należy krzyczeć. Złe emocje należy wyciszać, stabilizować a nie powiększać.

Gość gość
20:23 Racja, pisał o tym Gandhi, to samo zalecał Jezus. To poziom mistrzów.

Gość Sonia Blade
Hahaha ja tylko udaję nieśmiałą i delikatną, bo jestem zła. :D

Gość gość
bo jestem zła? czy bo jestem biedna? bo nie potrafię być śmiałą i przebojową, a tak bardzo chcę i dlatego na matkę krzyczę, koleżanki wyśmiewam i obgaduję....i jak ty możesz być jeszcze zła? jesteś zakompleksiona i tyle...

Gość gość
Sama jesteś fałszywa!!!!! Plotkara!!!