Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wariatki opamiętajcie się!!!!

Polecane posty

Gość gość

Każda macica jest stworzona do urodzenia dziecka!!!! Nie można się zabezpieczać kościół tego zabrania!!! Bezboznicy!!!!

Gość gość
Ależ można, powstrzymać się w dni płodne. Za trudne bo chcica jak u suki w rui? Jak przykro.

Gość gość
W ch*ju mam kościół.

Gość gość
Autorko a co powiesz o mnie. Ja nie uprawiam seksu i nie stosuje antykoncepcji. Moge być ?

Gość gość
My nie chrzcimy swoich dzieci, znajomi też nie chrzczą. Nie będziemy naszym dzieciom robić wody z mózgu od urodzenia.

Gość gość
do gość dziś Czyli też grzeszysz. Macica jest do rodzenia, a Ty nie chcesz rodzić i spełnić się jako matka-katoliczka. To ciężki grzech, nawet śmiertelny. Musisz się poprawić ino szybko.

Gość gość
Nie będziecie mówić jaka jestem. Macie śmiertelny grzech stosując antykoncepcje. Macica jest po to by rozwijało się tam życie. Te co dzieci nie chcą są puste w środku. Do nieba to wy nie pojdziecie

Gość gość
A to co do jechowych się zapisaliscie? A jak pogrzeb albo ślub to do kościółka?

Gość gość
O rany, powiało prowokacją. Ale szczerze, to po co zakładać okulary przeciwsłoneczne, przecież masz oczy do patrzenia! A po co włączać muzykę, masz świat do słuchania! A po co się malować? Masz gębę taką, to ją pokazuj! A po co zakładać ciepłe ubrania? Zamarzniesz, to umrzesz - tak chciał Bóg! Wygra tylko najsilniejszy!

Gość gość
13.39 o tu masz rację nie możemy zmieniać woli boskiej. Jedna co mnie rozumie. Chyba znalazłam bratnia dusze

Gość gość
13:44 Nigdy nie wolno tego robić! Jak jest się chorym, proszę nie łykać żadnych tabletek!To plan boski. A już faszerowanie dziecka pigułkami, to skaranie boskie. To niewinne dzieciątko nie może się nawet obronić przed tym szatańskim czynem. Wariatki, opamiętajcie się! Jak chorujecie, to zdrowiejcie same, cholery jedne!

Gość gość
Nie łykam żeby nie wiem co. Dziecku tylko ziółka daje albo takimi kamieniami okladam polecam pomaga! A czasem jak chora jestem to przyjeżdżają panowie aniolowie i również ubierają mnie w biały strój tylko nie wiem czemu nie mogę ruszać rękami. Ale to aniolowie to wola boska. Rozumiesz mnie moja bratnia duszo?

Gość gość
13:57 Tak, rozumiem! Mam to samo! Aniołowie mówią do mnie spokojnie i czuję ukłucie, to pewnie wola boska... a potem czuję się jak w niebie... jestem wtedy w niebie.

Gość gość
Tak zabierają nas do nieba. I wtedy szepcza żeby więcej dzieci robić bo wszystkie kobiety powinny mieć dzieci. I żeby żadna nie przyszywala sobie fiuta przecież to jest samookaleczanie. Także kobitki fiutki w cipki i jazda samo się nie zrobi. Trzeba tak długo robić ile się da to tyle będzie się mieć to wszystko to wola boska.

Gość gość
AMEN

Gość gość
Ja mam dwojke,ale czy to znaczy,ze mam urodzic jeszcze dziesiatke bo niby kobieta jest stworzona tylko do rodzenia?!Nie sprowadzajmy roli kobiety tylko do roli przyjmowania nasienia i rodzenia gromady dzieci.Zreszta,podejrzewam,ze autorka w ogole nie ma dzieci bo kazdy porod dla kobiety to ogromny wysilek,a takze ciezka praca w wychowywaniu,ale zrozumie to ta kobieta,ktora dzieci posiada.Poza tym nie kazdego stac na dzieci,w takich czasach zyjemy,a niektore w ogole nie chca ich miec i trzeba to uszanowac.Macierzynstwo powinno byc swiadome,ale jak widac nie zawsze tak jest.

Gość gość
Na chwałę szatana!

Gość gość
a tobie co, macica czy jaja zasłoniły mózg

Gość gość
widzę, że autorce topiku wiara w boga popieprzyła mózg

Gość gość
To nie jest wiara w Boga tylko wiara w dogmaty kosciola katolickiego. A to duza roznica. Fanatyzm religijny tez jest grzechem, chora osóbko :-)

Gość gość
Powinniście się zdawać na wolę Boga a nie decydować za niego. Jeśli się współzyje to jest się gotowym na dzieci trzeba tyle wychować ile Bóg da

Gość gość
O pamiętajcie się mówię wam!!! To grzech antykoncepcja!!!

Gość gość
Dobra, dobra, pokrzyczałas i skończ z tym prowo.

Gość gość
gość dziś Ależ można, powstrzymać się w dni płodne. Za trudne bo chcica jak u suki w rui? Jak przykro. x Tak, trudne! Bo tylko wtedy mam przyjemność, a nie uczucie wora na spermę. Do autorki, a jeśli moja macica "urodziła" już kilkoro dzieci? Ślubnemu chłopu odmówić, to ponoć też grzech.

Gość gość
Trzeba rodzic tak długo jak się da bo Bóg tyle daje dzieci