Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasq

Pomożecie? :(

Polecane posty

Ostatnią miesiączkę dostałam 18.12.2016r i od tamtej pory nic. Przed spodziewaną @ jak i po (dziś jest 9 dzień) ciągle boli podbrzusze, mam okropną zgagę, mdłości z rana, popołudnia, wieczora i aż ciągnie mnie na wymioty, kiedy zachce mi się jeść.. Wczoraj wieczorem zrobiłam test. Pokazała się druga jasna kreska, lecz nie wiem na ile mogę temu wierzyć. Podbrzusze i jajniki bolą, ciągną jakbym już miała dostać @, a kiedy idę sprawdzić to nic :( Dziś jeszcze doszło swędzenie sutków. Ogólnie utrzymuje sie od tych 9 dni okropne zmęczenie, wzmożony apetyt na zmiane z mdłościami, senność, z która trudno walczyć, ból głowy... Czy 9 dni po spodziewanej @ jest już takim okresem, kiedy można zacząć się martwić? Dodam jeszcze, że nia mam regularnych cyklów, lecz zawsze dostaję @ szybciej niż później. Nigdy wcześniej takie opóźnienie mi się nie przydarzyło..

Gość gość
wygląda to na ciąże. Zrób beta hcg. Jak długie masz cykle i czy regularne?

Gość gość
Duża szansa, że to ciąża :) Gratuluję - marzę o takich objawach. Dla potwierdzenie bądź wykluczenia ciąży idź na test BHCG z krwi.

Gość gość
nie ma sie tu co martwić. test pozytywny, brak małpy. Marsz szybkodo apteki po kwas foliowy

a czy któraś z Was się może orientuje , czy duże znaczenie na "ciąże" może mieć przebyta w dzieciństwie białaczka?

Gość gość
Ale ty się martwisz że to ciąża czy jej wyczekujesz bo nie rozumiem

Gość gość
Przeprowadzono badania, na których podstawie stwierdzono, że u kobiet wyleczonych z białaczki rokowania co do przebiegu ciąży są podobne jak u innych, zdrowych kobiet.

Gość gość
Jak to jedno i drugie?? albo chcesz zajść w ciążę albo nie chcesz?! Jak może być pośrodku?

W ciążę chciałam zajść, ale nie myślałam, że może to nadejść tak szybko

Gość gość
gość dziś Możliwe. Chce być w ciąży, ale martwi się stanem zdrowia.