Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba wstyd, nie?

Polecane posty

Gość gość

Bylam sobie w markecie po zakupy i wpadl mi w oko gościu no i tak obserwowalam go ukradkiem, bo juz takich egzemplarze to rzadkosc, długowłosy, co prawda juz siwy, ale rysy twarzy fajne, wysoki. No nic..poszlam dalej do kasy. Przy kasie kolejka, stoje sobie, az tu nagle informacja ze otwieraja kase nr.. i ze mozna sie ustawiac, no wiec traf chcial, ze ten sie zerwał pierwszy do tej kasy, no a ja niewiele mysląc jak ta zahipnotyzowana, za nim sie ustawiłam, chociaz nie chcialam, bo pomyslalam ze to wstyd, w moim wieku.. eh..35 lat,mam faceta, hmm. Jakas woda sodowa mi uderzyla do glowy, czy co? NIe wiem sama. No a ja tylko chcialam sobie popatrzec przeciez.. xD

Gość gość
odezwał się w tobie instynkt k***y,pewnie k***iłaś się za młodu i poczułaś zew puszczy

Gość gość
poczułaś napływ substancji oleistych w kroczu ?

Gość gość
oho, prawiki sie odezwały :D

Gość gość
35 lat to stara baba jesteś,pewnie już ci wysiwiała grzywaa, tobie mężczyżni w głowie

Gość gość
On też był siwy już, co za różnica. Wiek nie ma nic do urody. Otyła nie jestem, dzieci nie mam, dobrze jest hahah

Gość gość
to mogłem być ja,gdzie to zdarzenie miało miejsce ?

Gość gość
gość dziś to mogłem być ja,gdzie to zdarzenie miało miejsce ? x jaasne :D Za proste by to było :P

Gość gość
nie za proste,a po prostu cudowny zbieg okoliczności zwany przez ogół ,przeznaczeniem :-P

Gość gość
Tak ale taki wiking z tego marketu raczej kafe nie czyta hahah, poza tym mam swojego chłopa, dlatego o tym napisalam.. dlaczego tak musi byc, że czlowiek sam nie wie czasem co czyni i o co tu chodzi, jak to sie dzieje, po co tak jest? Wiec troche sie zszokowałam, czasem boje sie siebie.. żarty żartami ale.. ;)

Gość gość
a moze to byl jaki wampir? co hipnotyzował? :D

Gość gość
żarty żartami ale szpary byś popuściła ,nie

Gość gość
prawiku, a ty jak widzisz, dvpe w sklepie, która ci sie podoba, to co? Moze fjut ci nie staje? Święty sie znalazl :D Na biologie nie masz wpływu, wazne tylko co z tym zrobisz i tutaj mozna odróżnić, człowieka odpowiedzialnego od gnoja..

Gość gość
uważasz się za tego drugiego jak domniemam,to dobrze,że jesteś samokrytyczna i pamiętaj,że nic co ludzkie nie jest nam obce