Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was teściowa mnie upokorzyła

Polecane posty

Gość gość

Było tak. W sobotę z mężem mieliśmy isc do znajomych, a ona się nas zapytała czy moglibyśmy dio niej przyjechac i zrobić jej zastrzyki - jestem pielegniarką. Powiedziałam jej że nie bo bęzdiemy się bawić u znajomych. Potem się okaząło że znajomi jednak odwołali i ona o tym wiedziała ale juz nie poprosila mnie 2 raz o pomoc, a zamiast tego wziela jakas pielegniarke srodowiskowa. Czuej sie upokorzna przez nia.

Gość gość
Idz sie lecz na glowe

Gość gość
Wg mnie mogła jeszcze raz poprosić, uważam autorko że postąpiła nie fair i chciała ci pokazać że wg niej jestes niczym.

Gość gość
Tak, potwornie cię upokorzyła!! Zgłoś się do sprawy dla reportera!!

Gość gość
Wredna jesteś, że odmówiłaś !!! Znajomi odwołali spotkanie, to mogłaś do teściowej zadzwonić i powiedzieć, że zaraz tam będziesz i zrobisz jej zastrzyk. To Ty ją upokorzyłaś! ona musiała sobie jakoś poradzić.

Gość gość
Gdyby teściowa chciała to by poprosiła a nie że ona sobie już kogoś innego znalazł

Gość gość
Teściowa nie chciała ci robić kłopotu. Nie cche być dla ciebie ciężarem, to miło z jej strony. Na jej miejscu tez nie poprosiłabym ciebie po raz drugi. Raczej czekałabym, aż sama zaproponujesz. Ale skoro tego nie zrobiłaś, to pewnie miałaś powód i twoja teściowa to chyba zrozumiała.

Gość gość
A wg mnie tesciowe narażają się na ostracyzm robiąc tak jak teściowa autorki....bo zrobiła nie ładnie nie prosząc. Mogła odwołać te umówiona pielęgniarkę i poprosić o pomoc synową.

Gość gość
Ja na Twoim miejscu jak tylko dowiedziałabym się, że spotkanie jest odwołane to zadzwoniłabym sama do teściowej z informacją, że przyjadę. Do głowy by mi nie przyszło czekać aż zadzwoni drugi raz. Ale akurat w moim przypadku to pewnie nie byłoby takiej sytuacji, bo pojechałabym zrobić ten zastrzyk a później poszła do znajomych i tyle. Zdrowie ważniejsze niż jakieś spotkanie.

Gość gość
Kazda tesciowa to franca. Kazda.

Gość gość
aha, czyli ty tez...

Gość gość
Jak ona mogla ?????

Gość gość
Czy to znowu ta z obsesja na punkcie swojej tesciowej? Tylko dla odmiany bez dziecka juz poscik.