Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość In50mnia

myśli grubasa

Polecane posty

Gość in50mnia
Hej !!! Walczę, walczę. Są lepsze i gorsze dni, ale założyłam sobie zeszyt, w którym notuję co jem, jeśli jestem godna po którymś posiłku to również to zapisuję. Potem zastanawiam się czym to było spowodowane. No i w ten sposób doszłam do wniosku, że tak jak innym - mi również węgle na kolację nie służą, bo szybko się robię po nich głodna. Zapisuję tam wszystko: kilka chipsów, gryz pączka itd. To daje mi jasny obraz dlaczego waga się waha. Teraz jest między 83,5 a 83,9 kg. Można powiedzieć, że schudłam ponad 4 kg. Bo w najgorszym momencie na wadze zobaczyłam już dwie 88.

Gość in50mnia
miało być dwie ósemki:)

Gość In50mnia
Jakiś czas temu, a będzie to około 2 lata, kupiłam książkę "Diet coaching poradnik dla wiecznie odchudzających się". I wydaje mi się, że dopiero teraz spojrzałam do tej książki. Dlatego też to będzie moja lektura na najbliższe dni.

Gość In50mnia
Hahaha dobra reklama. Akurat biorę te tabletki. I raczej każdy ma niedobór witaminy D, bo ciężko o nią w pożywieniu.

Gość in50mnia
POST BEZ SŁODYCZY Tak, kiedyś umiałam w Wielki Post wytrzymać bez słodyczy to czemu teraz miałabym nie dać rady. MOGĘ, CHCĘ, DAM RADĘ. dla siebie, dla lepszej figury, dla ZDROWIA. Nie byłabym w zgodzie ze sobą, gdybym napisała, że od dziś. Fakt - dziś pewnie wytrzymam, ale jutro? Jutro jest tłusty czwartek. Może być tak, że widząc dookoła jedzących pączki, po prostu pęknę. Więc od piątku. Zero ciast i ciastek, zero czekolad, zero cukierków, zero żelków zero napojów słodzonych i gazowanych. Kiedy koniec? Chciałabym by końca nie było, ale wiem, że ciężko całkowicie wyeliminować cukier z diety. Mam nadzieję, że po tym słodyczowym detoksie będę umiała ograniczyć cukier do minimum. No zobaczymy jak wyjdzie. Początkowe założenie: do Wielkanocy.

Gość Klaudia T
Jeżeli chodzi o efektywne odchudzanie to kilka rzeczy warto wziąć pod uwagę - odpowiednia dieta z delikatnie ujemnym bilansem kalorycznym, aktywność - jeżeli ciężko Ci sięzmobilizować samej - warto odwiedzić zajęcia grupowe. No i suplementy - u mnie najlepiej sprawdza się do tej pory thermo speed extreme.

Gość Jana1223
in50mnia Bardzo się cieszę, że spróbowałaś i realizujesz swoje postanowienie. Po ponad miesięcznym odchudzaniu, co powiesz? Czy to zaczyna się w głowie? Czy nie uważasz, że podświadomość odgrywa ważną rolę?