Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój sąsiad 25 lat ciacho do schrupania

Polecane posty

Gość gość

Już nie wiem co mam robić. Raz latem jak się opalałam na balkonie - mieszka nade mną, zaskoczył mnie paląc papierosa. Oczywiście opalałam się toples. Potem trochę mu się przyglądałam jak kosił trawę pod blokiem bez koszuli, no i trochę o nim fantazjowałam. Zauważyłam, że jak tylko mój mąż znika za drzwiami, sąsiad - nazwijmy go chłopiec X, zaraz znajduje tysiąc sposobów żeby zapukać do mych drzwi. A to zapytać czy nie wiem czy był spisywać już liczniki, a to czy nie mogłabym posiedzieć z jego psem - piszczy jak on wychodzi. On pracuje za granicą i zjeżdża na tydzień, dwa w miesiącu. Jak go nie ma to pies jest u jego matki, albo żebym przyszła zobaczyć co on zrobił nie tak, bo np gotuje sos do spagetti i nie ma smaku. Śmiać mi się chce z jego zalotów. Mam już 40 na karku i dwoje nastoletnich dzieci. Boję się go uwieść, nie chcę żeby narobił mi kłopotów, już to kiedyś przerabiałam. Jak go zniechęcić?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ONA jest znany z browaru Namysłów