Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy potrafilybyscie zaakceptować to ze przyjaciółka ma jedno dziecko ciemnoskóre

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wyglada tak.Mam dwie bardzo bliskie przyjaciółki(takie od podstawówki wiec juz lat przeszło 20).Jedna z nich ma jedno dziecko z Polakiem,drugie z Nigeryjczykiem.Zyja w UK z tym drugim i sa bardzo szczęśliwi.Ta moja druga przyjaciółka jednak nie potrafi tego zaakceptować,twierdzi,ze A."sprzedała" sie czarnemu a on i tak ja w tyłek kopnie.Ja osobiście bardzo cieszę sie jej szczczesciem i życzę im jak najlepiej,dla mnie równie dobrze mogłaby być z Chińczykiem czy Pakistańczykiem. A czy dla Was miałoby to jakieś znaczenie?Czuje,ze moja wieloletnia przyjaźń sie rozpada,bo do przyjaciółki do UK latam sama,a poza tym ta druga przyjaciółka za każdym razem robi mi wyrzuty,ze tam latam. (Latam średnio raz na 1,5-2mce na 3-4 dni,bo tez mam męża i dziecko )

Gość gość
Podnosze

Gość gość
Też podnosze, bo ciekawy jestem:P

Gość gość
A co niby JA mialabym do akceptowania? To jest zycie i wybor przyjaciólki, a przyjaciólce sie ufa i zyczy najlepszego.

Gość gość
Ale głupia ta druga przyjaciółka, a raczej "przyjaciółka" :o No ale nie od dziś wiadomo, że kobieta, kobiecie kobietą :o Moja przyjaciółka mogłaby nawet mieć dziecko z kosmitą jeżeli byłaby szczęśliwa nadal bym ją kochała i jej dziecko też. Tak, kocham moją przyjaciółkę i jej dzieci, a ona kocha mnie i moje dzieci. Znamy się od przedszkola :)

Gość gość
Widzisz przyjaźń polega na tym ze jeżeli się kogoś zabije to przyjaciółka zapyta " to gdzie kopiemy? ". Mam taką jedną przyjaciółkę za którą poszlabym w ogień i nigdy nie powiedziałabym o niej złego słowa , i jak ktoś wyżej napisał mogłaby mieć nawet dzieci z kosmitą, pokochałabym jak swoje :-)

Gość gość
Ja nie przepadam za mężem mojej przyjaciółki ale życzę im wszystkiego najlepszego, bo skoro ona jest z nim szczęśliwa to mi nic do tego. Także nie miałabym nic przeciwko.

Gość gość
gość dziś a co? spodziewasz się, że jak banda waszych mizoginów frustratów i wiecznych prawików będziemy takie kobiety obrzucać goownem? Won na demotywatory tam was pełno!

Gość gość
Latasz co 1,5-2 miesiące? Ciebie pochlastało? Chyba sama masz ochotę na jego jakiegoś kolegę. To musi być prowo. Nikt przy zdrowych zmysłach nie nagina za granice tak często jeśli nie musi.

Gość gość
23.42 może czarnoskóry działa niczym magnes :P ...

Gość gość
Bez przesady bilet moze kosztować tyle samo co ty zapłacisz za autobus do swojej przyjaciółki z innego miasta ( lub za paliwo) tez możesz spotykać sie raz na dwa miesiące na weekend . Czy to taki wyczyn? Ogarnij sie mamy 21 wiek -:)

Gość gość
gość wczoraj Latasz co 1,5-2 miesiące? xxx No tak zobaczyć się z przyjaciółką 6 razy do roku to istny szał. Nie każdy moja droga siedzi w zapierdziałej norze za kotarką u teściowej jak ty i nie ma kasy ani możliwości żeby się ruszyć gdziekolwiek. Normalne jest że ludzie się odwiedzają tylko doszły nowe środki transportu.

Gość gość
Autorko na szczescie nie mam tak glupich przyjaciolek , a te dzieci masakra jedno biale drugie czarnei jak one sie beda czuly jak beda starsze , jedno ma brata czy tam siostre murzyna

Gość gość91
Dokładnie.Czym jest winne dziecko? Jeśli jest szczęśliwe to czego nie.Oczywiście można mieć myśli i obawy ze może ja zostawić czy też odebrać dziecko a wtedy ja odesle do polski☺tak się zdążą z ta rasa do nas nie podobnych,więc wtedy można pomyśleć wiedzialam ze tak będzie ze tak skończy się ale cóż trzeba być przy przyjaciółce tak czy tak chodź by wyszło ze to był jej blad

Gość gość
Chodź ja uważam że ciemno Skorży to kobieciarze ☺oni nigdy nie będą wierni tej jednej niestety za dużo przypadków.A przeważnie to blondynki się w to pakuja i zostają z czarnymi dziećmi same.Ale znam taka dziew co ma troje dzieci z murzynamii ona wie że ja kopnie w tyłek jak aby zrobi ale ona lubi murzynów i bialemu nie da☺ile ludzi tyle charakterów

Gość gość
Po co wpuszczała brudnego prącia do ci/py