Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna rzecz stała się z moim synkiem...

Polecane posty

Gość gość

Mamy pomóżcie! Miałam bardzo dziwna sytuacje ze swoim synkiem ( 5m) ...mianowicie podczas karmienia piersia zauwazylam jak jego policzek cały sie marszczy i czerwienieje, kiedy to zobaczyłam myślałam ze mi się cos z oczami robi. Po chwili to ustąpiło i jeszcze tak dwa razy. Policzek dosłownie zrobil sie pomarszczony a po chwili gładziutki jak zawsze. Tak sie wystraszyłam ze aż poty mnie oblały. Do tej pory taka sytuacja byla jednorazowa i mam nadzieje ze więcej sie nie powtórzy inaczej będę musiała zasięgnąć porady specjalisty. Jezeli któraś z mam miała podobna sytuację albo cos ma do powiedzenia w tej sprawie to proszę pisać :(

Gość gość
jesli to prawda to co piszesz to bym ekstra poszla do poradni płatnej, bo w przychodni to czesto niedouki sa.... zaplac za wizyte i dowiedz sie.... ja bym sie bala, o ile to prawda... bo mi jakos sie tez wierzyc nie chce

Gość gość
Pewnie pod wpływem wysiłku albo złego ułożenia sie

Gość gość
Masz dziecko z obcym ;).

Gość gość
Dziewczyny no właśnie dlatego oblały mnie poty bo sama nie dowierzałam...udało mi się zrobić zdjęcie ale juz pod koniec tego marszczenia....ale widac jakie ma dziwne poliko jeszcze :( Możliwe ze to jakiś skurcz?

Gość gość
Wrzuć zdjęcie

Gość gość
to mógł być skurcz, jakiś nerw zareagował, u tak małego dziecka układ nerwowy jeszcze dojrzewa, mięśnie lub nerwy zrobiły takiego psikusa. u mojej zdarzały się takie dziwne drżenia brody, minęło. zawsze możesz iść po poradę do rodzinnego, który pewnie zbagatelizuje sprawę, ale dziecko obejrzy. ewentualnie jakaś prywatna wizyta, ale to w sumie epizod, więc obserwuj maleństwo, może to się już nie powtórzy.

Gość gość
to był tik