Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia112233

Chce złapac go na dziecko

Polecane posty

Witam. Jestem z narzeczonym 3 lata planujemy wspolne życie, ślub, dzieci...rozmawialismy o tym i nawet powiedział zebyśmy sie nie zabezpieczli...bo chciałby zebyśmy wpadli nawet teraz juz. Ja jestem gotowa na dziecko pragne zostac matka. Śnie o tym ale to za dlugo trwa chce to przyspieszyć ale jak??

Błagam pomóżcie...on naprawde wiele razy mówil ze chcialby miec ze mna dziecko ale jakos boi sie starac o nie mimo to.. ja nie wiem co robic. Mowil ze najlepiej jakbys my wpadli bylby przeszczesliwy b tak musi myslec czy nas na na nie stac i wgl

Gość gość
Z Tobą wszystko w porządku? Łapać to ty możesz motyle!

Gość gość
A niby jak mamy ci pomoc? Przytrzymac go podczas stosunku czy co?

Gość gość
Odpowiedz sobie najpierw czy macie pracę, czy macie gdzie mieszkać, czy będzie was stać na utrzymanie dziecka? Nie rób niczego wbrew logice, niech wszystko toczy się normalnym rytmem, niczego nie przyspieszaj. Pójdzie coś nie tak i zostaniesz samotną mamą, chcesz tego?

Gość gość
Przecież nawet nie napisałaś czy stosujecie prezerwatywe, czy przerywany, czy kochacie się w dni niepłodne. Jak w niepłodne to powiedz mu, że dzisiaj możecie tak naprawdę będziesz miała owulacje i może się uda albo na jeźdźca każ mu skończyć w Tobie... Nie zejdziesz z niego i tyle :P Chyba, że Cię zrzuci :D Mozesz też go upić albo ewentualnie łapać do strzykawi.

Gość gość
Nie bądź patolem i zachowuj się jak dorosła. Nie słuchaj podpowiedzi od tej z 18:28 !!! a potem dziwią się,że zostają same!

Gość Klaudia112233
Oboje pracujemy i zarabiamy mamy wspolne mieszkanie dla jasnosci. Kochamy sie bez zabezpieczenia ale w dni plodne on stosuje stosunrk przerywany wiec nijak to idzie w kierunku naszych planow

Gość gość
A na co mu gadasz kiedy masz płodne?

Gość gość
To go oszukaj z dniami plodnymi. Mój facet nie ma pojęcia kiedy mam... A twój to taki dokładny czy co

Gość gość
ja nie rozumiem, kogo Ty chcesz łapać, narzeczonego? przecież już go złapałaś, jeśli mamy się posługiwać takim słownictwem, a nie lepiej poczekać do ślubu? na kiedy macie termin? moze już lepiej przyspieszyć termin ślubu a nie robić dzieci.

Gość gość
Dno dna wodorosty mniej niż zero

Gość gość
" Kochamy sie bez zabezpieczenia ale w dni plodne on stosuje stosunrk przerywany " Jeszcze masz wątpliwości? To ty już chcesz dziecko nie on !