Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziś jest 27.01 moja miesiączka powinna być 22.01 jednak jej nie ma kochałam się z facetem przed owulacja bez żadnego zabezpieczenia ale jak robilam test to jedna kreska była mocno biała druga czerwona czyli tak jak by negatywne co to może znaczyć ??

Gość gość
Ciąży nie ma, próbuj dalej

Gość gość
Ale co znaczy ta kreska niemu nie mam miesiączki ?

Gość gość
czekaj dostaniesz miesiączke, albo domaluj sobie drugą kreskę :D

Gość gość
Jak kreska może byc mocno biała? Blada była?

Gość gość
Miesiączki zawsze mam regularne nie stresuje się i nie mam męczącej pracy czy to możliwe być coś innego niż ciąża ?

Gość gość
Kreska się pojawiła ale nie została zabarwiona zdarzyło mi się pierwszy raz coś takiego żeby biała kreska była na białym tle dla tego pytam tutaj co to może być . Moim zdaniem jest tu wiele kobiet które wiedzą o tym więcej niż ja

Gość gość
Ja dojrzałaś białą kreskę na białym tle? Taki problem powtórzyć test? No przecież to dałoby ci odpowiedź. Obstawiam, ze nie masz więcej niż 20 lat:O

Gość gość
ciąża to 2 zabarwione kreski

Gość gość
Pod dobrym kontem jest ja widać robiłam dwa testy na obu wyszło to samo . Zadziwia cię bo mam więcej niż 20 lat poprostu mało wiem o testach i obawiam się tym że tej miesiączki nie ma

Gość gość
Nigdy wcześniej nie rób testów więc jest to mój pierwszy raz . Być może poprostu zbyt bardzo napalilam sie na to że jestem w ciąży . . Sama nie wiem .

Gość gość
Jak byłam w ciąży to w dniu spodziewanego okresu na teście była widoczna druga, zabarwiona blada kreska. Dwa dni później były już obie wyraźnie widoczne. Raczej nie jesteś w ciąży. A okres spóźniac się może z wielu powodów

Gość gość
Czyli tak jak myślałam poprostu za bardzo chce i chyba trochę sobie to wmawiam . :( No cóż dzięki za dodanie

Gość gość
Czy mozesz być w ciąży? A kto ci zabrania?

Gość gość
Zajmij się czymś innym, kup szczeniaka, okaż mu miłość i traktuj jak niemowlaka, żyj normalnie, kochaj a ani się obejrzysz a będziesz w ciąży. To, że ciąży nie ma, jest w Twojej głowie i nie będzie ciąży póki tak uporczywie będziesz o ciąży myślała, daj na luz.

Gość gość
Dziewczyny najlepszy test to krew . Nie mogłam już wytrzymać i udałam się do szpitala jednak angielscy lekarze nie są skłonni przyjmować tak o więc musiałam udać że źle się czuje zrobili krew i proszę jestem w ciąży około 3 tydzień . Lekarz mówi że biała kreska była bo w moczu mam mało czegoś tam i test nie mógł wykryć albo test do bani . . :) Mega szczescie . Dzięki wielkie kobietki :)

Gość gość
Dziewczyny najlepszy test to krew . Nie mogłam już wytrzymać i udałam się do szpitala jednak angielscy lekarze nie są skłonni przyjmować tak o więc musiałam udać że źle się czuje zrobili krew i proszę jestem w ciąży około 3 tydzień . Lekarz mówi że biała kreska była bo w moczu mam mało czegoś tam i test nie mógł wykryć albo test do bani . . :) Mega szczescie . Dzięki wielkie kobietki :)

Gość gość
Dziewczyny najlepszy test to krew . Nie mogłam już wytrzymać i udałam się do szpitala jednak angielscy lekarze nie są skłonni przyjmować tak o więc musiałam udać że źle się czuje zrobili krew i proszę jestem w ciąży około 3 km . Lekarz mówi że biała kreska była bo w moczu mam mało czegoś tam i test nie mógł wykryć albo test do bani . . :) Mega szczescie . Dzięki wielkie kobietki :)