Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolajna1234

Walentynki

Polecane posty

Gość Karolajna1234

Dwa tygodnie do walentynek a ja nadal nie mam pomysłu na prezent... Może wy coś doradzicie? Myślałam o czym tym razem wspólnym bo już po 5 latach związku wyczerpałam listę pomysłów na prezent dla mojego faceta. Co jest teraz w modzie dla par? Bo ja to zawsze nie ogarniam. :D

Gość gość
ile macie lat?

Gość gośćlukrecja
Za duzo,by cos zbudowac,za malo by umrzec,lat :-(

Gość gośćlukrecja
Ja np,ze tak sie wtracilam marze o milej atmosferze sam na sam z moim mezczyzna

Gość gośćlukrecja
Nie idź za moda,tylko zrob to co czujesz,by wam bylo milo,napewno cos takiego jest

Gość gość
są takie wibratory dla par mieszanych,jedna końcówka pasuje do cipki druga do pupy,powkładacie sobie,włączycie i będziecie w walentynki wzięci

Gość Karolajna1234
Ja mam 28 a mój facet 29 lat. No własnie nie wiem co kupić. Nie mam w ogóle pomysłu. Tak jak pisałam fajnie jakby to było coś dla nas dwojga. Jakoś w tym roku zgłupiałam. :(

Gość gość
seksi bieliznę, ucieszy sied

Gość gość
bielizna to dobry pomysł na odświeżenie i podgrzanie temperaturki w wieczór walentynkowy, sprawdź sobie ten sklep w kategorii "Walentynki" https://www.sexylingerie.pl Teraz wysyłają za darmo to może Ci się coś tam spodoba, ja już sobie wybrałam tylko czekam na ostatni stycznia na wypłatę i mam nadzieję ze jeszcze będzie darmowa dostawa ;)

Gość jula898
A może coś na zasadzie koszlki dla par? Co sądzisz? Jak kupicie jakieś większe rozmiary to możecie w nich spać np. :D

Gość uanka
o świetny pomysł!! ja chyba podkradnę pomysł i poszukam jakichś koszulek dla par. tylko się zastanawiam jak to z rozmiarem zrobić bo ja noszę M a mój miś XL...

Gość gośćroksana
Zabierz go na tor wyścigowy :) To teraz bardzo modne, kupuje się bon czy też jakiś kupon i wybierasz mega luksusowe auto, o którym on marzy! I chłopak pojeździ sobie na torze :) Prezent wpadł mi w oko przez przypadek w internecie wyświetliła mi się reklama www.devil-cars.pl Sporo u nich fajnych aut, ja na razie ze swoim budżetem postawiłam na rajdowe Subaru :) Mam nadzieję, że będzie zadowolony! :)

Gość gość
Siema, pare dni temu zobaczyłem na grupie post z konkursem w którym do wygrania są Samsungi S7. :D Byłem ciekawy więc wziąłem w nim udział, po trzech dniach dostałem wiadomość, że idzie do mnie jakaś paczka, przedwczoraj z rana kurier dostarczył mi list, gdy go otworzyłem ujrzałem nowego Samsunga S7!! :P link do konkursu: http://sg7e.pl/39574 Chciałbym zachęcić was do brania udziału w tym konkursie, w którym dosłownie rozdają Samsungi S7 telefoniki są z wystaw w sklepach tzn posiadają wady wizualne typu obdrapany u boku lekko porysowany wyswietlacz i tak dalej. :P Haczyk jest taki że nie można sprzedać telefonu przez najbliższy rok. Serdecznie polecam i bierzcie udział taka okazja trafia się raz na milion!! :) Podaje link i niżej w komentarzu zdjęcie mojego nowego Samsunga: http://sg7e.pl/39574

Gość Karolajna1234
Koszulki dla par? Hmm w sumie niegłupi pomysł. Podpowiedzcie gdzie będzie największy wybór takich koszulek? Bo te z targu to żal kupować bo jakość ich bardzo słaba...

Gość Sycza
Kup sobie jakąś erotyczną bieliznę, feromony lub/i świecę albo olejek do masażu. Zaręczam jako facet, że i Twój facet będzie z takiego prezentu zadowolony. Polecam zakupy na stronie zmyslowo.com - razem z żoną korzystamy z tego sklepu i jesteśmy bardziej niż zadowoleni

Gość slowlow
Zdecydowanie koszulki dla par. Poszukaj na allegro tam jest duży wybór. Ale fakt trzeba patrzeć bo czasami możemy trafić na słabe jakościowo. Moja kumpela zamawiała właśnie ostatnio takie coś więc podpytam może jeszcze będzie ta aukcja bo mówiła mi, że jakość była zawalista jak przyszły do niej.

Gość gość
Może jakiś wspólny wyjazd w fajne miejsce? My z narzeczonym wybieramy się do http://www.hotel-libero.pl/ i jestem pewna, że będzie świetnie.

Gość Karolajna1234
@slowlow i co pytałaś kumpeli o tego linka? Bo już mi 10 dni zostało. I chyba jednak zdecyduję się na koszulki jakieś fajowe. Jutro chyba siądę i przeszukam allegro i inne stronki i zamówię żeby na spokojne do mnie doszły. :)

Gość gość
Ja z doświadczenia wiem, że faceci najbardziej cieszą się z prezentów, które są praktyczne. :) jakiś czas temu na walentynki zakupiłam dla mojego faceta golarkę Panasonica i uznał to za dobry prezent, do tej pory jej używa.

Gość gość
A może wspólny wyjazd = się wspólny prezent. My tak z mężem zrobiliśmy i odliczam dni do wyjazdu. Jedziemy nad morze, aby pospacerować i nawdychać się jodu. Noclegi w Świnoujściu znalazłam na http://otonoc.pl/noclegi-%A6winouj%B6cie jest tam bardzo dużo ofert.

Gość doriskador
@slowlow a które dokładnie Ty zamawiałaś? I czy długo czekałaś na przesyłkę? Bo ja mieszkam w Krakowie a widzę, że firma z lublina i się zastanawiam czy zdąży do mnie dojść paczka bo chętnie podkradnę pomysł bo nie wymyślę nic lepszego swojemu miśkowi.

Gość slowlow
Doriskador nie ja zamawiałam a moja kumpela także dokładnie ile szły to nie wiem. Ale myślę, że powinno Ci dojść do wtorku spokojnie. Im szybciej zamówisz tym lepiej. Jak dla mnie fajny pomysł takie koszulki. Gdybym miała komu to bym sama kupiła ale niestety... Koty w koszulkach nie chodzą. :(

Gość gość
zobacz sobie na sharg.pl na pewno znajdziesz coś fajnego na prezent dla faceta

Gość gość
Na walentynki można sobie kupić jakiś środek do podkręcania doznań... Ja gustuję w rozgrzewających żelach do masażu, olejkó na ciepło do ciała. To wszystko już kupiłam a swojemu facetowi kupiłam super tabletki na jeszcze większe podkręcenie doznań erotycznych http://wzaufaniu.pl/pl/p/WhiteHorse-White-Horse-Na-silna-i-szybka-potencje/9429. Już niem mogę się doczekać.