Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABe2

Chcę być dziewczyną !!

Polecane posty

Gość ABe2

Mam 17 lat ale od 13 roku życia zaczołem interesować się kobietami ubraniami, kosmetykami, co robią itd. Na tyle się wciągnołem w to że w wieku 14 lat zaczołem sie przebierać w ciuszki mamy na początku była to tylko bielizna stringi i stanik ale potem zaczołęm sięgać bardziej brałem bluzki, spódniczki, buciki. Potem zaczołem się malować. Poprostu kocham tak robic od roku ciągle wyobrażam sobie że mam pochwe i piersi. Napoczątku tylko mnie to podniecało ale później wciągnołem się w to i po tych 4 latach chcę być dziewczyną .

Gość gość
No dobrze,jestem gotowa cie zrozumiec,ale nie przeraza cie reakcja srodowiska w ktorym zyjesz,koledzy,rodzina?myslisz ze zrozumia twoj wybor?a twoja przyszlosc, chcesz zostac sam nie zwiazesz sie z nikim.

Gość abe2
właśnie tego się obawiam reakcji wszystkich, tylko jedna siostra wie o tym i mnie wspiera

Gość gość
Masz super siostre,mysle ze gdybym miala brata w takiej sytuacji to tez bym go wspierala,uwazam ze nie nalezy potepiac ludzi za ich odmiennosc.

Gość abe2
Naprawdę tego chcę tylko nw jak to powiedziec dla rodziców ojciec napewno tego nie zrozumie a mama może pomoże.