Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mnie nie szanuje..

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym sie wyżalić. Tak naprawde nie mam komu. Mąż potrafi mi powiedzieć bardzo przykre słowa. "Jestes idiotka, robisz burdel w domu, drzesz mordę, zamknij sie, spierd...". Chyba nie mam na to sił.

Gość gość
Rozwód.

Gość gość
Pieniądze odłożyć, plan działania opracować, chama zostawić.

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Pytanie czy on sam zaczął, czy to była spirala braku szacunku wzmacniana przez dwie strony. Bo to rzadko jest tak, że jedno się drze i pomiata a drugie pokornie stoi i słucha. W pierwszym wypadku - gdzie tylko on jest słownym agresorem to myślę, że nic z tego nie będzie. Ale w drugim gdzie po prostu się żrecie, kłocicie i zapominasz o tym co sama mówisz to myślę, że możecie nad tym popracować. Może terapia dla par?

Gość gość
Bierze go frustracja , to taki wiek i nie bedzie lekko, najlpiej byc opanowanym w takich momentach , jesli nie bedziesz sie stawiac , to moze mu przejdzie za jakis czas. Poniewaz jesli bedziesz go draznila , a bedziesz praktycznie kazdym zdaniem to najlpeiej odzywaj sie do nieg jak najrzadziej, tylko odpowiadaj jak bedzie pytac,spokojnie tak jakby nic. Nie bedzie miec powodow aby robic ci wyrzuty.

Gość gość
Skończyłam 30, maz skończył 50. Jest miedzy nami taka różnica wieku. Mamy dwoje dzieci. Staram sie nie prowokować, ale wystarczy byle pretekst i zaczyna sie "jazda". Po każdej takiej sprzeczce (czy jak to nazwać?) siadam i płacze. Mamy malutkie dziecko, wiec dodatkowo jestem zmęczona i niewyspana i do tego jeszcze ten stres. Dzisiaj poszło o to, ze w garażu sa kartony, których nie popakowalam aby był porządek. To prawda, ale ja mam dom na głowie, dwoje dzieci i prace). W sumie dzieciństwo miałam beznadziejne, nikt mnie nigdy nie szanował to czego ja wymagam od swiata. Dziękuje ze ktoś mnie wysłuchał

Gość gość
Seksu mu brakuje i chodzi taki wk...iony na wszystko.

Gość gość
Kup sobie książki o asertywności, naucz się odpowiednio reagować na jego słowa. Nikt nie ma prawa niszczyć Cię psychicznie, a już na pewno nie ten, kto Ci miłość przyrzekal. Taką miłością to można sobie tyłek podetrzec.

Gość gość
ze starym dziadem zrobiłaś sobie jeszcze dzieci

Gość gość
Dziękuje ze mnie wysluchalyscie! I nikt mnie nie "zjechał" mówiąc brzydko

Gość gość
Widzisz gościu z 22.37 nigdy nie wiesz jakie bedzie Twoje życie, ale życzę Ci żebyś starych dziadów omijał z daleka, a w przyszłości zeby Ciebie omijano

Gość gość
Wątpię by 50latka pchała się do związku z 30latkiem, więc Twoje życzenia do tamtej gościni nie mają zbytnio sensu. Nie ma co ukrywać, ze w związku z dużą różnica wiekową jest większa szansa na wystąpienie problemów, dlatego większość ludzi jednak dobiera się w pary z różnicą +/- 5 lat. A te kobiety, które jednak wybierają dużo starszych partnerów mają pewne cechy wspólne (niska samoocena, uległosć, szukania oparcia) a starsi faceci mogą to wykorzystywać.

Gość gość
A te kobiety, które jednak wybierają dużo starszych partnerów mają pewne cechy wspólne (niska samoocena, uległosć, szukania oparcia) a starsi faceci mogą to wykorzystywać. xxx Ja mam dużo starszego faceta i żadnej z tych cech nie posiadam. Skąd wiesz o tych cechach wspólnych? Były jakieś badania na ten temat? Ciekawa jestem.