Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem PRZESTRASZONA...

Polecane posty

Gość gość

Moj szef ostatnio gdy bylismy sami , klepnal mnie po pupie i powiedzial "jestes taka seksowna" dodam ze miedzy Nami nie bylo zadnych stosunkow seksu itp... nic nie powiedzialam,bo bylam w szoku i przestraszylam sie.. po czym po chwili wyszlam ... Dlaczego tak postapil? nie wiem co o tym sadzic,co on sobie mysli?!

Gość gość
Opisz sie

Gość gość
to jakis zboczeniec

Gość gość
Jak mu nie dasz seksu to Cie zwolni,typowe wsrod szefow zbookow zachowanie

Gość gość
ale dlaczego tak sie zachowal ? bo naprawde nie rozumiem..

Gość gość
bo jest zboczencem

Gość gość
Zwolni Cie

Gość gość
Szefowie to chuuuuuje

Gość gość
to moglas mu powiedziec zeby sie klepnął po swoim sflaczalym chvju i pomasowal sobie prostate zamiast klepac kogos po dvpie hahah, na chamstwo sie chamstwem odpowiada

Gość gość
Jakbysmmu odpyskowala,to przeciez by mnie zwolnil..

Gość gość
Ja tam ludzi nie kumam. Mają te chrzanione smartfony a nie potrafią nagrać trudnej sytuacji. A jak to pierwszy raz taka sytuacja to sorry, acz już wiesz że masz nagrywać na przyszłość, na wszelki wypadek, bo szef nie będzie miał skrupułów, a Ty nie masz powodu by czuć że to brak skrupułów.

Dlaczego tak postapil? x a) bo nie było JESZCZE żadnych stosunków b) bo to samiec alfa na stanowisku c) bo sprawiasz wrażenie osoby niepewnej siebie, sieroty, wyzyskiwanego czasowo, ekonomicznie i seksualnie ciula d) bo masz sexy tyłek wybierz odp., która Ci najbardziej odpowiada

Gość gość
od dzis wszytko nagrywaj, moze uda ci sie pewnego dnia wygrac duzą kase w sądzie za zniewazenie.

Gość goźć
Ja bym nie wybrał odpowiedzi że to samiec alfa, bo prawdziwy alfa tak się nie zachowuje, bo ktoś kto jest macantem jest łajzą która nie potrafi inaczej wyrwać kobiety, bo widać tylko poprzez nadużywanie swojej pozycji. A i pewnie tylko jedną zna. Co do sądów, to nieraz sędziowie/sędziny są powaleni. Gdyby się tak trafiło to pozostanie telewizja, tak by przy okazji uzyskać DODATKOWE odszkodowanie związane z art. 231 k.k.

heh:D jesteście wszyscy tak kokieteryjnie zakłamani na ero co chwila lecą tematy o klepaniu po tyłeczku a jak przychodzi co do czego to już z płaczem lecą do prokuratora, a to nawet nie było na goły tyłek jak mniemam wniosek erotomani gawędziarze, a w realu panika, szok i zgorszenie:D;)

Gość gość
dziad

Gość goźć
Do: brokeninside87 03:16 No ale ja nie wchodzę na erotyczny. Wystarczy mi tych oszołomów (seksualnych i nie tylko) z ogólnej bym nie chciał zaglądać na erotyczny. Zdrowiej obejrzeć p****la (acz nie zachęcam, nawet odradzam, bo po co) niż wchodzić na erotyczny na kafe asowa księżniczko w realu ułożona na kafe ponoć aseksualna.

Gość goźć
* por/no/la xxx Do: brokeninside87 03:16 Autorka może na serio jest przestraszona, a Ty chyba za łatwo przesiąkłaś internetowym cynizmem i myślisz że nie ma normalnych na świecie. Też tak czasem mam, ale jadę tylko po tych którzy odstawiają przypały, acz też nie powinienem. Poza tym już czytałem jak pisałaś że jesteś księżniczka, ale wirtualnymi całuskami obdarowujesz tulaśnych. Tak księżniczki nie robią ;p XD ;] ...hmm.

Gość gość
szefowie...

Też tak czasem mam, ale jadę tylko po tych którzy odstawiają przypały, acz też nie powinienem. x no wiesz, nadstawianie pupy szefowi do klepnięcia to DLA MNIE przypał, i ubiór też pewnie daleki od dress code'u, skoro powiedział, że seksowny, widziałeś kiedyś seksowny biurowy uniform?

Poza tym już czytałem jak pisałaś że jesteś księżniczka, ale wirtualnymi całuskami obdarowujesz tulaśnych. Tak księżniczki nie robią ;p XD ;] ...hmm. x a Ty jesteś taki grzeczniutki jak spod żelazka, a w realu pewnie ogień:) wrrrrau, całuję.

Gość gość
Mozna wygladac seksownie w spodnicy przed kolana i zwyklej bluzce!

Gość goźć
@Broken @21:16 E tam, założyłaś że ubiór zły. A ja nie. @21:17 Jak ogień i woda. Rozgrzewam i ochładzam. Nie całuję bo musielibyśmy być na randce. Już na pierwszej, bo jak mówił taki jeden "Friends don't kiss". @gość23:56 Tak jak to kobieta w biurze. Generalnie.

Gość gość
dziad

Gość gość
niezle.

Gość gość
dziad.