Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaproszenie na fejsie

Polecane posty

Gość gość

wczoraj dostalam zaproszenie na fb , nie zdazylan przyjac, a dzis go juz nie ma. pomyslalam ze ktos anulowal. ale jak wejde w jego profil, nadal jest opcja 'potwierdz zaproszenie'. czyli jak mam to rozumiec?

Gość gość
Jak to ,,jak,,? kliknelas na opcje pokaz zaproszenia nie wykonujac zadnej czynnosci i zniklo bo zostalo odczytane, co nie znaczy ze nie mozna go przyjac z profilu...

Gość gość
aaa, nie. na to wpadlam. otworzylam sobie opcje: pokaz wszystkie zaproszenua. i nie bylo. w sumie bylam pewna ze usunal. jednak na jego profilu niby moge nadal zaakceptowac

Gość gość
czy jak ktos nie wklei zdjecua cyckow to nie moze liczyc na komentarze? nie wierze ze nikt nie zna odpowiedzi. ja mam fejsa od niedawna i rzadko uzywam w zwiazku z tym nic a nic sie nie znam

Gość gość
no tak. to maly problem bo jestem bardzo taktowna osoba. nie widze w tym nic zlego ze pytam

Gość gość
moim zdaniem dobrze ci gość dziś napisal. odczytane zaproszenia znikaja z propozycji zaproszen

Gość gość
nie o to chodzi. odczytalam wszystkie ale nie przyjelam okolo 60 i sie wyswietlaja, tzn w kazdej chwili moge je zaakceptowac. ostatnie tak jakby zniknelo...