Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odbiera moje telefony ale odkłada spotkanie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie Kafetarianki. Mam dylemat. Otóz jakiś czas temu nawiazałem kontakt ze ...swoja byłą...co wiecej... związek rozpadł sie ot tak sobie, oficjalnie nie było rozstania, ona nie maiał czasu ub cos wten deseń , ja wyjechałem. W listopadzie zacząłem znów nawiazywac z nia kontakt. Oczywiście odbiera moje telefony, odpisuje na smsy, ale odkłada spotkanie, rzekomo ma spore problemy zdrowotne- dosc długie pobyty w 2 najlepszych szpitalach. Twierdzi,ze aktualnie jest poza domem na rekonwalescencji- rzekomo u jakichś znajomych. Mnie zaczyna się wydawać, zę to odkładanie spotkania z jej strony to manipulacja- to znaczy,ze ona nie chce sie spotkać i liczy na to,ze po którejsc jej rozmowie JA DOMYŚLE SIE ŻE MAM DO NIEJ NIE DZWONIĆ. Jeteście kobietami, co sądzicie o tej dziwnej sytauacji? Pozdrawiam kafeterianki.

Gość gość
Pewnie ją wykończyłes psychicznie i teraz leczy się w tych dwóch szpitalach - jak sam powiadasz - najlepszych, ale... widać - tak ją wykończyłeś nerwowo, że nawet 2 najlepsze szpitale nie sa jej w stanie pomóc.

Gość gość
spotykaliśmy się kilka lat temu- krótko , wiec nie wiem co ma do rzeczy wykończenie psychiczne. Dziękuję za komentarz - chociaż złośliwy.

Gość gość
JA ODBIERAM TO JAKO MANIPULACJE Z JEJ STRONY, Ona nie chce sie z Tobą spotkać, ale nie chce powiedzieć Ci tego wprost, chyba liczy ,że Ty sam dasz sobie spokój, a raczej,ze sam sie tego domyslisz i dasz sobie spokój.

Gość gość
Kobiety takie są i nic nie poradzisz. Ona bedziemiła, ale nie powie Ci wprost, ciągle będzie Cie zwodzic- liczy na zmeczenie materiału:(

Gość gość
też mi sie tak wydaje

Gość gość
jestem kobietą, sądzę, że ma faceta, a Ty masz się odczepić, dlatego przekłada spotkania, albo ich nie chce. Zapamietaj, żadna kobieta takich rzeczy nie powie Ci wprost.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Ale głupek. Proponujesz spotkanie a ona nic potem drugie a ona nic potem trzecie a ona nic i mówisz adios. Czy to takie trudne.

Gość gość szarriiikkk
smierdziel...etatowy!

Gość gość
zapytaj sie kiedy konczy sie jjej rehabilitacja/wychodzi ze szpitala. nie polegaj na niedomowieniach, przeciez nikt z nas nie wie co siedzi w jej glowie

Gość gość
Ależ niektórzy faceci (a racej chłopcy) nie mają honoru i jaj, tylko dają sobą pomiatać jak psy.

Gość gość
Moze przytyła i dlatego sie boi spotkac izebys sie nie wystraszy l bo Ty pwnie sie zakocvhałes w jej wygladzie :D

Gość gość
w szpitalach raczej sie nie tyje, czyba,ze to jest otyłosć 9-cio miesięczna:), TO CO INNEGO;)

Gość gość
w szpitalu raczej się nie tyje, chyba,zę to otyłosć 9-ci miesieczna, to co innego:)

Gość gość
Opole, Wrocek , albo gdzieś blisko. Tam jest w modzie jeżdzenie do przyjaciól , bo maż w delegacji, dzieci albo nie ma albo dorosłe i psiapsiuły sie odwiedzają bo im sie nudzi.wracaja po pracy i umieraja z nudów.

Gość gość
jak ma sama siedziec w domu to woli jechac do kozleżanki- proste?

Gość gość
Weźcie sobie może sprawdźcie co znaczy słowo manipulować.

Gość gość
Napewno po chorobie źle wygląda i chce wrócić do formy i dopiero sie spotkać.

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedź na nurtujące Cię pytania, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna i doradzi Ci otwarcie i szczerze. Często mi rozświetla zagmatwane problemy. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
jakby chcciała to by konkretnie odpowiedziała, ale widocznie nie chce, takie cos musi pierdyknać, przeciez ona zwyczajnie Cie unika, jak coś wyjdzie nato-wsród waszych wspolnych zajomych ,ze to Ty nie chccialeś

Gość gość
kobiety czasami wola nie mowic wprost , uwaząją że facet ma tyle intuicji co one i sam sie domysli tego co mysli kobieta.:(

Gość gość
Tak jestem z Polski Południowej. A co do szpitali-to Kraków-polecam z całego serca- kiedy w 1 stzwierdzili,ze moga nie ogarnać choroby-skierowali pilnie do specjalistycznego i jest dobrze.

Gość gość
Tak jestem z Polski Południowej. A co do szpitali-to Kraków-polecam z całego serca- kiedy w 1 stzwierdzili,ze moga nie ogarnać choroby-skierowali pilnie do specjalistycznego i jest dobrze.