Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paloma98x

Mam propozycje od mamy

Polecane posty

Gość paloma98x

Mieszkam tylko z mama bo tata odszedl od mamy.Mama ma przyjaciela z ktorym sie spotyka. Bardzo fajny facet, ostatnio gdy rozmawialam z mama o tym jej przyjacielu to miedzy slowami uslyszalam od niej propozycje. Otoz powiedziala mi ze uzgodnila z przyjacielem ze ja mam ochote to moge do nich czasami dolaczyc i napewno bede zadowolona z tego.Bardzo szczegolowo mi o nim opowiedziala teraz czesto nad tym mysle nie wiem i sie bardzo zastanawiam jaka dac mamie odpowiedz Dziewczyny co wy o tym myslicie Z gory dziekuje za konkretne propozycje.A tak na marginesie zeby bylo jasno skonczylam juz --NASCIE. lat

Gość gość
Oj, widać, że są ferie i gówniarstwo się nudzi :O.

Gość gość
Ja gdybym byla na twoim miejscu to raz bym z tej propozycji skozystala bo napewno cos dobrego bym z tego spotkania wyniosla. A tak na marginesie to zazdrosze Ci mamy chciala bym taka mame miec i z nia rozmawiac o wszystkim jak z kolezanka

Gość gość
Tez bym sprubowala a ile on ma lat i ile ty ?

Gość paloma98x
Ten znajomy mamy skonczyl 42 lata mama ma 39 a ja juz przezylam 20 wiosenek, juz dawno ten pierwszy raz przezylam

Gość gość
A ten znajomy mamy jest przystojny i podoba ci sie. Ja bym sprobowala zebym kiedys nie zalowala, a raz to nic straconego, wycofac mozesz sie w kazdym momencie

Gość gość
No ciekawe jaki ma sprzet ? Podgladalas go moze albo mama ci cos mowila ?

Gość paloma98x
Na temat jego sprzetu to z mama rozmawialam jak kolezanka z kolezanka,bardzo duzo mi powiedziala i cieszy sie ze takiego spotkala,powiedziala mi ze mu mierzyla bo na poczatku czasami bole miala ze z mezem ( a moim tata tego nie miala jak z nim sie kochala) powiem tylko to co mi powiedziala ze ma ponad 19cm inne wymiary to mamy i moja sprawa, i po jakim czasie szczytuje oraz ile razy na jednym spotkaniu mame urzywa to tez sie dowiedzialam, juz decyzje podjelam ale to o tym powiem tylko mamie

Gość gość
No jaka teraz napisz doradzilismy ci tu a ty teraz chcesz milczec?

Gość gość
Myślałam że tylko mnie takie coś się przytrafiło. A tu proszę są inne przypadki. Też mieszkam z mamą od 15 lat Miałam chyba 5 lat gdy Ojciec poszedł do innej. Pięć lat temu mama oznajmiła mi że poznała go i chciała by go zaprosić do nas do domu na Weekend. Nie miałam nic przeciw. A męska ręka z pewnością by się przydała w naszym domu. Czy to coś naprawić czy zrobić. A i mamie było by lżej. Widziałam nie jedno krotnie że mamie brakuje kogoś bliskiego. Kiedy zamieszkał z nami nawet go polubiłam. Często porozmawiał ze mną , czy dał parę zło na wydatki , czy chociażby zabrał nasz gdzieś czy to na basen do sauny czy na wycieczkę. Dorastałam i jak to dorastająca dziewczyna różne miałam pomysły. On umiał mi doradzić bardziej niż mama. Gdzieś rok temu wróciłam dzień wcześniej z wycieczki. I zastałam ich jak uprawiają sex. Oni też byli zaskoczeni kiedy do nagle pojawiłam się w domu. Akurat kiedy weszłam do mieszkania oni kochali się pod łazienką, nie ukrywając podnieciłam się widząc kochającą się parę. Mama akurat w tym momencie miała orgazm. Weszłam do swojego pokoju. A po chwili przyszła mama do mojego pokoju i przepraszała. Przytuliłam ją i powiedziałam że mnie to nie przeszkadza i sama też bym tak zrobiła gdybym miała wolną chatę i że nawet mnie to podnieciło. Na drugi dzień mama zaproponowała że jak miała bym ochotę to mogę się dołączyć. I tak też się stało.

Gość paloma98x
Do gosc 14,44 za dorade bardzo dziekuje i milczec nie bede a jak ta sprawa zakwitnie to napewno cos napisze

Gość gość
mama ma swira

Gość poloma98x
Ty gimbasie to twoja mama ma swira!!!