Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy dookoła są w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też tak macie? Jestem w 6 miesiącu odkąd się dowiedziałam co chwilę ktoś jest w ciąży w rodzinie , koleżanki , sąsiadki

Gość gość
I co w tym dziwnego? młode są to zachodzą w ciążę.

Gość gość
U mnie to samo,aby nie ja,elasnie sie dowiedzialam,ze jestem bezplodnq

Gość gość
ja tez jestem, ale na szczęście zaraz rodzę. Teraz też duzo gwiazd jest albo było w ciazy. Kunis, Portman, Lively, Lewandowska, cotillard, seydoux, socha, Adele, Kukulska itd.

Gość gość
U nas też wysyp ciężarnych :-) dwie na luty trzecia na kwiecień łącznie ze mną piąta na czerwiec szósta na lipiec i siódma ale kiedy rodzi nie wiem i w dodatku wszystkie mieszkamy od siebie do 1km nie dalej jakas zaraza :-)

Gość gość
W latach 80dziesiątych był wyż, kobiety rodziły na korytarzu bo nie było miejsca. Teraz te dzieci dorosły więc zakładają swoje rodziny. Kiedy jak nie teraz miały by rodzić? 40dziestka na karku to już trochę późno.

Gość gość
To taki etap jak jest się w ciąży lub chce być to wszędzie widzi się ciężarne jak sie urodzi to wszedzi widać z dziećmi a tych w ciąży już się nie widzi. Mieszkam na nowym warszawskiem osiedlu i od 5 lat jak słyszę ze jest za mało dzieci to mam ochotę krzyczeć w szpitalu brak miejsc w żłobku przepelnienie a przedszkolu brak miejsc a oni mówią że mało....

Gość gość
ja tak nie mam, znam duzo ludzi ktorzy nie maja dzieci a sama jestem w ciazy