Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stracona miłość, stracona przyjaźń

Polecane posty

Gość gość

Nie udało się nam stworzyć związku, niema co liczyć że chociaż przetrwa przyjaźń, wyrzucić ze swojego życia, zamknąć rozdział i do przodu. też tak sądzicie?

Gość gość
Ja tak zrobiłam i myślę iż była to najlepsza decyzja ale Twego przypadku nie znam.

Gość gość
nie ma zadnej przyjazni z facetami. mozna ja tylko udawac jak sie faceta chce zdobyc :D innej opcji nie biore pod uwage pissdzielcu.

Gość gość
Miłość nie tak postępuje...Miłość nie zapomina, prawdziwa miłość...Myślę, że nie kochasz i dlatego zrób, co planujesz...

Gość gość
a zrobie.

Gość gość
17:54 Jeśli mówi że o związku i przyjaźni nie ma mowy to po co ma się trzymać tej osoby? 'Miłość tak nie postępuje'.. zbyt oceniające to stwierdzenie kiedy nie zna się żadnego faktu, motywu i sytuacji. Również jestem zdania że przyjaźń damsko-męska to bardzo ciężki temat, nie wierzę w nią w przypadku kiedy osoby miały lub mają się ku sobie.

Gość tak już jest
Nie każdy się nadaje do takiej przyjaźni. Jedni za dużo sobie wyobrażają, drudzy(-gie) mówią jedno, a swoim zachowaniem pokazują co innego. Najlepiej zawsze grac w otwarte karty i nazywać rzeczy po imieniu. Np. "jest tak, tak i tak (w ten sposób myślę i odczuwam),jest to krepujące i kłopotliwe, i od ciebie zależy co zrobić." Jeśli z jej/jego? strony jest tylko przyjaźń (a przynajmniej tego tylko oczekuje ) można kontynuować, jeśli coś więcej lepiej dać sobie spokój.