Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Goraczka

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam taki problem ze od miesiąca jestem chora, a od tygodnia mam gorączkę powyżej 39 stopni na która nic nie pomaga. Dostałam drugi antybiotyk i wciąż mam gorączkę. Chciałabym sie uczyc na sesje, ale nie mam siły podnieść butelki z woda. Czy opłaca sie isc na pogotowie? Liczyłam ze moze dostanę jakaś kroplówkę czy bóg wie co po której poczuje sie lepiej ale powiedzieli mi ze musze czekać do 8 godzin, a cała sie juz trzęsę i nie mam siły siedzieć Heh. Czy myślicie ze jakbym poczekała to bym dostała cos co by mi pomogło?

Gość gość
Niedobrze, nie ma się kto Tobą zająć ? Czemu nie jesteś w domu, przy rodzicach ?

Gość gość
od tyg gorączka ???? Ty powinnaś w szpitalu leżeć , zgłoś się jak najszybciej na pogotowie, niech ktoś Cię zawiezie najlepiej

Gość gość
Rodzice nie sa w kraju. Poprosiłam znajomych raz o zakupy i o opiekę nad psem. Przed chwila byłam na pogotowiu, ale chyba mnie olali. Ogólnie odradzali czekanie, bo powiedzieli ze i tak noc z tym nie zrobią. U lekarza rodzinnego byłam wczoraj ale powiedzieli mizernym wzięła se cześciej cos na zbicie. Czy jakbym sie uparła to bym dostała ta kroplówkę? Pamietam jak jako dziecko byłam w szpitalu i po kroplowce zaczęłam czuć sie dobrze, a wlasnie tego teraz potrzebuje. Nie ma czasu chorować ;(

Gość gość
idz jeszcze raz na pogotowie i powiedz ze bardzo zle sie czujesz ze masz zawroty glowy ze nie ma nikogo w domu i boisz sie byc sama j****iii lekarze :o jak tak mozna zostawic chora osobe sama sobie