Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie dobra brązowa kredka do oczu

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrej kredki do oczu. Kiedyś używałam czarnej. Jakiś rok temu kosmetyczka pomalowała mnie i akurat podkreśliła oprawę oczu brązową kredką. I strasznie mi się to spodobało. Muszę podkreślać oczy ponieważ wyglądam strasznie blado. Mam brązowe dosyć ciemne włosy i ten brąz wokół oczu powoduje, że moja twarz jest cieplejsza. Ale do rzeczy nie mogę znaleźć naprawdę dobrej kredki w tym kolorze. Mam brązowy eyeliner, ale takie podkreślenie na wyjścia do pracy odpada. Używałam też kredki sephory, taka wysuwana, ale wolę zdecydowanie w drewnie, którą mogę naoszczyć temperówką. Używałam kredek z avon, gosh, astor i tak naprawdę najlepiej sprawdza się kredka z miss sporty. Poradźcie jakąś dobrą.

Gość gość
Używam Max faxtora brązowej, zuzylam już z 5. Jak dla mnie jest ok.

Gość gość
ja znajduję dobre w najtańszych sklepach, tam jest szansa znaleźć chłodny brąz (gorzki), no i są trwałe, nie rozmazują się tłusto, dają naturalny efekt niestety nie pamiętam marki

Gość gość
Lovely za,6zl ;)

Gość gość
paese za 17 jest do brwi ale uzywam ja tez do oka

Gość gość
Spróbuj Miss Sporty z nowej serii Really me! Nie dość, że tania to i dobra, no i fajnie zrobili, że dali do niej rozświetlający cień w kredce. Po jednej stronie ołówka brązowa kredka, a po drugiej złotawy cień. Fajny efekt na oczkach ;)