Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaLLETZ

Bol Po prawej Stronie Pachwiny i Brazowe Uplawy Po Biopsji Szyjki Macicy

Polecane posty

Gość MonikaLLETZ

Witam, stwierdzono po wielu badaniach (cytologia, laparo )ze mam zmiany ktore moga sie przeksztalcic w zmiany rakowe i ze czesc szyjki musi byc usunieta.Zabieg odbyl sie 5 grudnia. 3 tygodnie jakby fajnie sie goilo, byly tylko zolte uplawy,ale po miesiacu doszly jasno czerwone a teraz brazowe. Nie ma mowy o seksie bo boli.Boli mnie po prawej stronie, kolo pachwiny, czuje rozchodzace sie goraco, jest mi niedobrze, boli jak chodze i stoje, tylko jak siedze i jak sie kule jakos pomaga. Nie jest to bol jakis okropny,ale czuje ze jest cos nie tak, bo od zabiegu minelo juz prawie 2 miesiace. Mam wizyte w ten wtorek, czego sie moge spodziewac?

Gość gość
Często po tamponach czy nawet badaniu ginekologicznym krocza dochodzi do zakażeń pochwy i są różne komplikacje bo rękawiczki nie chronią pacjenta lecz ginekologa a gabinety lekarskie i szpitale to siedlisko bakterii wirusów czy innego syfu! !! Dlatego mąż jest przy każdym badaniu bo nie jestem zacofana by wstydzić się męża i pilnuje sterylnosci lekarza by nic nie dotykał w gabinecie potem badał zakażając.

Gość gość
Po co ci mąż przy badaniu? Idź do dobrego ginekologa prywatnie to nie będziesz się bala ze syfa zlapiesz. W domu tez go do kibelka ciągniesz? W glowie sie przewraca

Gość gość
? ja nie mam meza. chodzi mi o sam fakt , o ta cala sytuacje.