Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość lirka

Wampirzy lifting, dermapen i PRP tak czy nie

Polecane posty

Gość gość lirka

Hej dziewczyny, co sadzicie o wampirzym liftingu? Kombinacja dermapenu z PRP? rozwazalam sam dermapen, albo dermapen w kombinacji z czyms. Poleccie!

Gość gość
Ja robiłam Dermapen w Arte Clinic u dr Małgorzaty Warchoł i jestem zadowolona. Skóra odzyskała dawny blask, jest bardziej elastyczna i widać że zabieg pomógł zahamować proces starzenia. Zabieg nie trwał też długo, więc jest to dobra opcja dla osób które nie mają zbyt wiele czasu.

Gość Martynaxx
Wraz z wiekiem kondycja skóry człowiek się zmienia. Nie jest ona tak samo piękna, gładka i elastyczna jak kiedyś. Pojawiają się nieestetyczne defekty, które rujnują poczucie własnej wartości. Tworzą się zmarszczki wokół oczu, tzw. ?kurze łapki?, pojawiają się bruzdy na czole i pogłębiają się bruzdy nosowo-wargowe, opadają powieki i policzki ? twarz nie jest już tak promienna i piękna jak kiedyś.http://webarmy.pl/walka-ze-zmarszczkami-pomoca-liftingu/

Gość Kayla556
Ja zdecydowanie polecam zabieg wampirzego liftingu w Dzięgielewska instytucie Oka w Warszawie. Tutaj miałam ten zabieg z wykorzystaniem osocza bogatopyłkowego. Z efektów jestem mega zadowolona ;) Został przeprowadzony profesjonalnie.

Gość gość
Bardzo polecam wampirzy lifting <3 Efekty są super. Jak ktoś nie jest w temacie, to odsyłam na stronę http://www.klinikasfera.pl/, ja tam robiłam zabieg u dra Migały, a znajdziecie tam rzetelne informacje :)

Gość Dominika

Polecam ten zabieg. U mnie po dermapenie zauważyłam spłycenie zmarszczek i dodatkowo efekt pogrubienia skóry. Generalnie jestem za. Mogę polecić dobre miejsce Arte Clinic-Stomatologia i Medycyna Estetyczna w Gliwicach.

Polecam urządzenie nanofrax do mikronakłuć. W zeszłym roku latem wykonywałam serię zabiegów z głowicą nano. Pani kosmetolog mogła opracować dzięki temu okolicę ust i pod brwiami! Byłam bardzo zadowolona 😄