Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Popełniłam potworny błąd....2 ciąża i znowu dziecko nie jest jego...

Polecane posty

Gość gość

On o tym nie wie że pierwsze nie jest jego....znowu spotkałam się z miłością mojego życia...poniosło nas...1 noc bez zabezpieczenia...płacze cały czas, mąż myśli że to hormony.

Gość gość
Jesteś zwykła szmata. Wrabiasz męża w dwójkę nie jego dzieci. Niech ta miłość życia je utrzymuje a nie biedny facet. Nie dość ze podłe oszukany to jeszcze finansowy jeleń. Oby się dowiedział i kopnął cie w d**e i oby sąd przychylił się do tego ze oddasz mu koszty utrzymania tych dzieci.

Gość gość
Pamietaj,ze zlo wroci predzej czy pozniej...To poczatek problemow- masz je,na wlasne zyczenie

Gość gość
No co ty?! jesteś wspaniała -dałaś mu dar ojcostwa a skoro trafiłaś do łóżka z byłym to pewnie też przez jego złe postępowanie!! Brawo, oby tak dalej!

Gość gość
Nie przejmuj sie tymi hejtami. Jesteś zupełnie zdrową, normalną kobietą. Każda sie puści i zdradzi męża - tylko niektóre nie mają okazji, albo motywacji. Zresztą - badania mówią że co najmniej 10% mężczyzn wychowuje nie swoje dzieci i o tym nie wie. A te 10% to prawdopodobnie wierzchołek góry lodowej (sic) :)

Gość gość
Jeśli to nie jest słabe prowo, to żal mi Ciebie. Głupota ludzka nie zna granic.

Gość gość
gość dziś -oceniasz innych według siebie? :D

Gość gość
Oczywiście. Miałem kilkanaście mężatek. Są fajne, bo można iść na całość - i tak nie moje ryzyko :classic_cool:

Gość gość
teraz już noworodkom robią grupę krwi i módl się, zeby twój mąż nie wpadł na to zeby sprawdzić jaką dziecko ma grupę. Ja jestem rozwódką moje pierwsze dziecko ma grupę 0 tak jak jego ojciec. Mój mąż ma A ja mam B drugie dziecko ma AB, trzecie ma B. będzie problem jak dziecko będzie miało grupę krwi po tatusiu i z czasem sie do iego upodobni.

Gość gość
Prowo :)

Gość gość
Jakie prowo, mało takich corew po świecie lata?

Gość gość
Nie ooceniajcie mnie tak surowo...Sami święci jesteście? Przykro mi, że tak wyszło, ale mam nadzieję, że mąż nigdy sie o tym nie dowie. Jest takim dobrym człowiekiem. Miedzy nami juz dawno coś się wypaliło...To nie moja wina :-(