Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam 34 letniego prawiczka. Nie wiem czy dać mu szanse?

Polecane posty

Gość gość

To wszystko przez kafeterie. Tyle się tu naczytałam wpisów od prawiczków że teraz się boję że ten którego poznałam też będzie jednym z takich oszołomów. W sumie on zachowuje się normalnie. Nie jest jakiś psychiczny, szanuje kobiety. Jest wprost idealny i widać że jest wartościowy. Tylko żeby w tym wieku być prawiczkiem to boje się ze coś z nim nie tak. Co sądzicie? Niech prawiczki się też odezwa.

Gość gość
Dodam ze ja mam 26 lat wiec jestem sporo mlodsza.

Gość gość
Lepiej sie zastanow czy on tobie da szanse?

Gość gość
I tylko z tego jednego powodu chcesz go skreślić? Masz rację, za dużo kafeterii się naczytałaś. Poznaj go bliżej, spędź z nim więcej czasu. Chciałabyś, żeby jakiś mężczyzna uznał Cię za idealną, ale skreślił dlatego, że nie jesteś dziewicą? Bo naczytał się kafeterii, że tylko dziewica na żonę.

Gość gość
On własnie angażuje się w tą znajomość

Gość gość
Autorko a ty co masz do zaoferowania oprocz swojego tylka?jakieasz wyksztalcenie?ile zarabiasz?masz wlasne mieszkanie/dom?masz samochod?

Gość gość
A zdziwie was. Mam własne mieszkanie i samochód. Konczę studia na jednej z lepszych uczelni więc aktualnie nie pracuję. Pracowałam przez całe studia, ostatnie 2 lata mgr zrobiłam sobie wolne.

Gość gość
gość dziś No własnie też tak myślę. Tylko trochę się boję że w tym wieku to coś musi byc nie tak ze żadnej nie mial.

Gość gość
Na studiach nauczyli cie psychologi prawictwa?czy moze kazali studiowac kafeterie zeby dowiedziec sie wiecej o prawictwie ?

Gość gość
Magister psychologi prawictwa 34letnich facetow.

Gość gość
Po prostu znam kilku prawiczków w moim wieku i są oni dziwni. Chamscy dla kobiet i okropni z charakteru. Do tego czytam kafe gdzie prawiczki to jacys dgeneraci z beznadziejnymi pogladami. Po prostu się boję ze on jest taki sam tylko jeszcze tego nie widze.

Gość gość
Ale szczerze dziwicie się że mam obawy????

Gość gość
A niby skad wiesz czy ktos jest prawiczkiem?prawiczek nie ma blony dziewiczej.na czole nie maja tatuazy ze sa prawiczkami.wiec jak sie dowiadujesz ze ktos jest prawiczkiem? Stosujesz wariograf?

Gość gość
Nie rozumiem co ma do rzeczy jej stan materialny, ale powinnam się przyzwyczaić, że na kafeterii pieniądze najważniejsze. Ile juz go znasz? To jakaś nowa znajomość? Rozmawiałaś z nim na ten temat, dlaczego jest prawiczkiem? Może poglądy religijne? Skoro znasz innych prawiczków, to widzisz, że się różni od nich, tak?

ledwie poznała faceta, a już go obsmarowuje na forum i upublicznia szczegóły dotyczące jego życia seksualnego, w tym przypadku jego braku :o świetna potencjalna partnerka :o

Gość gość
gość dziś No chyba to logiczne ze mi o tym powiedzial

Gość gość
10:58 stan materialny staje sie wazny jak kobieta zaczyna miec wymagania.kobieta z wymaganiami ale gdy sama nic nie potrafi ani nic nie posiada oprocz tylko jest zerem z ktorym nie warto sie wiazac.

Gość gość
gość dziś Znam go kilka mc ale raczej rozmawiamy wirtualnie, mało się widujemy bo mieszka dość daleko. Jest też ogolnie nie śmiały. Wydaje się byc inny niż prawiczki których znam ale to moze byc złudzenie

Gość gość
11:01 nie widze w tym zadnej logiki? Skad wiesz ze to prawda?!

Gość gość
ŻabAlka dziś To chyba normalne że sie obawiam a tu jestem anonimowa. Znajomym o tym nie powiem chyba no nie wiec gdzie mam zapytac?

Gość gość
gość dziś 11:01 nie widze w tym zadnej logiki? Skad wiesz ze to prawda?! A po co by mówił ze jest prawiczkiem?

Gość gość
Jak kobieta pozna ze facet to prawiczek?nie da sie tego zrobic.bo tak powiedzial?bo jest nie smialy?bo nie umie czegos?to wszystko tylko wyobraznia i schizofremia.nie da sie sprawdzic czy facet to prawiczek.

Gość gość
Ja tez mowilem dziewczyna ze jestem prawiczkiem i to nawet po 30stce.a prawicto stracilem w wieku 14lat z dziewczyna 22letnia.

Gość gość
No tak już to widzę ze jakiś facet mówi że jest prawiczkiem a to nie prawda.... weźcie

Gość prawiczek 36 lat
Autorka tematu wydaję mi się idiotką ale może to tylko takie moje subiektywne odczucia.

Gość gość
Ja tak mowie.ktos mi zabroni udawac prawiczka?jakas kobieta udowodni ze nim jestem albo nie jestem?

Gość gość
prawiczek 36 lat dziś Stwierdzasz że jestem idiotką bo mam pewno obawy? No własnie to jest podejscie prawiczków. Boję sie ze on jest taki sam

Gość gość
Autorko kogo ty chcesz?kochanka?meza?ojca dzieci?przyjaciela?kumpla?

Gość gość
Jak autorko szuka tylko przygod seksualnych,wrazen to taki facet moze sie nie sprawdzic.

Gość prawiczek 36 lat
Nie stwierdzam tylko przypuszczam. Mogę się mylić. Czego się boisz tak konkretnie?