Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznałam 34 letniego prawiczka. Nie wiem czy dać mu szanse?

Polecane posty

Gość gość
Konkretnie to boję się że z nim coś jest nie tak. Nie chodzi o seks. Może jest jakiś uspsledzony a jeszcze tego nie dostrzegłam no nie wiem. Po prostu dla mnie dziwne jest ze normalny facet w tym wieku nie mial jeszcze dziewczyny.

Gość prawiczek 36 lat
Wydaję mi się, że to chyba jednak prowokacja.

Gość gość
To nie prowokacja. Poważnie. Czy naprawdę to takie dziwne że mam obawy? Gdyby był młodszy to nie zdziwiłabym sie ale ponad 30 lat i bez doswiadczen... to chyba jest troche dziwne

Gość gość
Od kiedy prawictwo jest miarą nienormalności? To jest normalne, że facet nigdy nie uprawial seksu, jeżeli nie jest żonaty. Nienormalne byłoby to gdyby ten seks uprawiał bez wzięcia ślubu.

Gość gość
Kurde to moze faktycznie za duzo kafe sie naczytałam i dlatego teraz tak poglady mi sie zmienily

Gość gość
Na kafe prawiczki często wypisują że są prawiczkami, że kobiety to k***y itp dlatego prawictwo kojarzy mi sie z nienormalnoscia.

Gość gość
Ludzie jedno myślą, drugie mówią, a trzecie robią, np mówią że są porządni, a jak nadarzy się okazja na seks to się puszczają i myślą, że nic złego nie zrobili. Niektórzy są bardziej stabilni i pracują nad sobą.

Gość gość
Nie nie, on taki nie jest. To widac. Jest z dobrej rodziny i po prostu ma wartosci. Ja tez mam i ok dziewica nie jestem ale uprawialam seks tylko z jednym facetem z ktorym bylam kilka lat w zwiazku. Nigdy jakichs jednorazowych przygod nie mialam i nie wyobrazam sobie. Dziwne ze z nim zadna dziewczyna nie byla przez tyle lat.

Gość gość
Dziewicą już nie jesteś więc po ślubie Twój prawiczek może mieć takie same pretensję jak ci z tego tematu wklejonego wyżej.

Gość gość
Właśnie takie tematy psuja opinie o prawiczkach

Gość gość
A on wie, że nie jesteś już dziewicą? Piszesz, ze ma wartości, zasady, w takim razie czeka na tą jedyną, na noc poślubną?

Gość gość
Wie ze nie jestem dziewica. Zdziwil sie ze bylam tylko z jednym. On znowu powiedzial ze wiekszosc kobiet jakie spotykal mialy juz nawet kilkunastu w lozku. Zapytalam czy czeka do slubu czy co a on ze nie czeka do slubu. Ze byl w 2 zwiazkach. Jeden 2 mc a drugi rok ale nie uprawial seksu bo te dziewczyny nie chcialy wiec on tez nie naciskal.

Gość gość
Więc w jakichś związkach był, nie skreślaj go. Poznaj go, o ile wierzysz w związki na odległość, bo ja nie bardzo, tym bardziej w dorosłym życiu.

Gość gość
W tym wieku facet sie szanuje jak jest prawiczkiem

Gość gość
Autorko, poznaj go lepiej i wtedy zdecyduj.

Gość gość
autorka to puszczalska zdzira jak można w tym wieku nie być dziewicą przecież to jest chore co ty wyprawiasz

Gość gość
To że ktoś jest prawiczkiem, nie musi oznaczać że jest z nim coś nie tak. Dziwi mnie tylko to, że on się tak tym chwali. Niby szczerość, ok. Ale gdyby mi facet powiedział, że jest prawikczkiem, to dziwne byłoby że o tym tak chętnie mówi, a nie sam fakt że nim może być.

Gość gość
Po prostu to z rozmowy wyszło. Nie chwalił sie tym. Poza tym dowiedzialam sie po kilku mc znajomosci

Gość gość
Zapoznaj go ze swoją konsumpxja piz.y.