Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie proszę was o radę i naprawdę pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Mam ciężką pracę, mało płatną, same nocki, chciałbym się odkuć, wyjechać gdzieś na zmywak, gdzieś, gdzie bym mógł po powrocie do kraju mógłbym wykupić sobie mieszkanie... nie wiem tylko gdzie? znacie rozwiązanie?

Gość gość
Hahaha czlowieku Ile masz lat ? Malo jest agencji, ogloszen? Rusz tylek I poszukaj nikt co nieczego pod nos Nie da

Gość gość
Super pomysl. Polecam Norwegię. Zarobisz duzo i dobry przelicznik jest. Ewentualnie austria jesli cos potrafisz

Gość gość
Ja szukam pracownika do Dani. Stawka dla wykonczeniowki 130dk /h. Praca 7dni w tyg. Raz w miesiącu wolny weekend, sobota i niedziela. Brak możliwości zaliczek. Wypłata ostatniego każdego miesiąca. Ludzie przyjeżdżają i zjeżdżają bo myślą, ze na urlop przyjechali. Chłopcy zarabiają min.9tys max 14tys po obliczeniach mieszkania,podatku. Kilka dni temu kolejny zjechał do Polski bo się naj . Ł i nie przyszedł do pracy. Nie ma wolnego. Jak ktoś chce to zarobi i odlozy. Jak ktoś chce balowac to za granicą pracę niech odpuści.

Gość gość
gość dziś 31 dni w miesiącu i tylko dwa dni wolnego? Rozumiem, że Ty też takim system pracujesz i zapieprzasz razem z nimi? Kolejny polski szefcio, który zarabia na swoich pracownikach, znam takich cwaniaków jak Ty, ludzie zapierdalają ja mrówki, a szef zbija kasę.

Gość gość
Chłopcy zarabiają min.9tys max 14tys x hehehe tyle to można zarobić w PL jeśli się ma fach w ręku, dla dobrego fachowca 300-400zł dniówki to żaden problem i nie trzeba tyrać 7 dni w tygodniu po 12 godzin u jakiegoś polaczka/cwaniaczka za granicą.