Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak okresu

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem tu nowa i mam do was takie pytanie a mianowicie, drugi dzień a okresu brak test wyszedł negatywny temperatuea pochwy 36.8, mam regularne cykle co 28dni piersi bolą mnie bardzo przy dotyku, przed każdym zbliżającym się okresem zawsze bolą, ale w tym miesiącu wyjątkowo mocno. Czy to może być ciaza? Bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
spóźnienia się zdarzają, a czy to ciąża to chyba sama lepiej wiesz czy jest ona możliwa w ogóle. zrobisz kolejny test za kilka dni to będziesz wiedziała.

Gość gość
Staram się z chłopakiem pół roku i jak ma razie nic z tego, mam nadzieję że tym razem coś z tego będzie

Gość gość
Powtorz test za dwa dni. We wczesnej ciazy sapopoczucie jest identyczne jak przed okresem.

Gość gość
Dodam jeszcze że 31 grunia dostalam miesiaczke mialam 6dni po miesiaczce dostalam zapalenie cewki moczowej jajnika itp brałam antybiotyk i kilka dni po miesiaczce dostałam brazowe plamienia i nie wiem czy to było związanie tym zapaleniem czy jak... dodam jeszcze że biorę leki na prolaktyna (dostinex) i na tarczyce (eutyrox)

Gość gość
Kiedy się bzykałaś?

Gość gość
W dniu plodne 2 razy i chyba po za dniach 3 razy jednego dnia