Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uklękłam i zaatakował mnie ciągnący ból brzucha, jestem w 8 mies, ratunku

Polecane posty

Gość gość

Nie moglam zrobic kroku, stało się to podczas Mszy w Kościele. Klękłam i złapał mnie taki ból nieprzerwany ciągnący. Ledwo doszlam do ławki, potem do auta. Potem mąż mnie prawie wnosił na 2 piętro do domu. Mialam podobne bóle np po kichnięciu ale one byly krótkotrwałe. A teraz minela godzina a ja dalej kroku nie moge zrobić, zeby sobie szklanke wody z kuchni przyniesc. Krwotoku czy innych zlych objawow nie mam. Czy to przejdzie czy cos sobie moglam naderwać i mam biec do lekarza???

Gość gość
Poczekaj jeszcze trochę. Połóż się w wygodnej pozycji z nogami lekko w górze. Wystarczy nawet mała poduszka. Przejdzie. Niestety ruszają skurcze. Czasem gdy dłużej stiony tak to wygląda w 8-9 mc. Dasz radę. Jakby coś gorszego się działo to jedz na pogotowie.

Gość gość
Masz możliwość to zadzwoń do ginekologa

Gość gość
Weź Ty jedz na Ip, bo może ci sie łożysko odklejac

Gość gość
A przy odklejaniu łożyska to nie ma krworoku? Ja nie mam

Gość gość
De bi lko ty normalna jestes? Zamiast jechac na IP to piszesz sobie na forum jakby to byla migrena... narazasz zycie dziecka wiesz o tym? Ale poczekaj jeszcze pare h moze bedziesz miala jakies rady a w tym czasie Twojemy dziecku cos sie moze stac! Dramat...

Gość gość
już zdechniesz.

Gość gość
Dwa ostatnie komentarze ponizej krytyki a ostatni - powiedzialabys / powiedzialbys mi to w twarz??? A de bi l ka cie zrobila, spaprała i do szkoly nie posłała dlategoś glupia jak but. Wspolczuje i nie zazdoszcze braku mózgu :D

Gość gość
Do lekarza!

Gość gość
To idiotki w sprawie lozyska jak nie wiesz to nie pisz. Odklejenie łożyska wiąże się z silnym krwotokiem. Ciebie pewnie autorko bolą więzadła macicy które muszą to wszytko utrzymać. Ja tak miałam przez parę miesięcy. Każdy krok to był niesamowity ból. Przeszło wraz z porodem.

Gość gość
Dziekuje za ostatnią odpowiedź.

Gość gość
Oczywiscie ze nie lozysko. Moje sie odklejalo nie bylo zadnego bolu, zadnego skurczu, nic niepokojacego pod tym wzgledem oczywiscie. Tylko krwotok.

Gość gość
15.13- idiotka to najwyraźniej jesteś ty, a odklejaniu się łożyska nie zawsze towarzyszy krwawienie

Gość gość
23:15 pewnie najwięcej masz do powiedzenia a o niczym nie masz pojęcia. Pierwszym objawem odklejenie się łożyska jest krwotok który może doprowadzić do wykrwawienia się matki bo śmierci dziecka to wiadomo. Piszesz a nawet nie wiesz co.