Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małagonia_

pralnia w Krakowie

Polecane posty

Gość gość
Ja korzystałam z usług Strefy Prania, gdy prałam swoja suknie ślubną. Bardzo delikatnie się z nią obchodzili i bardzo profesjonalnie o nią zadbali

Gość gość
W Krakowie polecam tylko Strefę Prania! Najlepsza pralnia w mieście, super obsługa, wszystko zawsze bardzo szybko zrealizowane : )

Gość gość
Zgadzam się, Strefa Prania najlepsza!

Gość gość
Najlepsza pralnia z jakiej korzystałam to strefa prania, solidna usługa w dobrej cenie

Gość gość
Polecam Strefę Prania :)

Gość Dudak

Również polecam strefę prania, najlepsza pralnia z jakiej korzystałam

Gość Martyna

Tylko strefa prania. dopiero tam potrafili idealnie doprać moją białą ...enkę- teraz wygląda jak nowa 🙂

Gość dejzi

Strefa Prania jest bardzo dobra. Szybko i w dobrej cenie usuwają ciężkie plamy. Dzięki nim mam uratowaną jedną ze swoich ...enek. Do tego bardzo miła obsługa. Polecam bardzo bo cenowo są również przystępni. 😄 

Gość Jarek

A Ja Wam polecę zapoznać się z Ciocią Renią! Takiej obsługi jak w tej pralni nie znajdziecie nigdzie. To że sami zabierają i odwożą pranie to też już dla niech standard.

Gość Klaudia

ja się przerzuciłam na strefaprania.pl Dla mnie najważniejsze to, że nie używają srodków chemicznych, tylko piorą w wodzie, biodegradowalne delikatne  środki - przyjazne dzieciom i alergikom. właśnie odebrałam pranie i płaszcz mogę od razu jutro założyć, nie ma potrzeby wietrzenia jak po pralni chemicznej.

Gość Matylda

Jeśli naprawdę zależy Ci na kurtce, to polecić mogę jedynie Strefę Prania. Korzystałam już z wielu krakowskich pralni i ta wypada najlepiej 🙂 W dodatku mają pranie na dowóz, więc nie musisz nawet wychodzić z domu 🙂

Gość Marcelina

No jasne, że strefa prania. Mają nawet opcję pranie na dowóz, warto skorzystać 🙂

Gość Artur
Dnia 29.01.2017 o 15:13, Gość małagonia_ napisał:

znacie jakąś naprawdę dobrą pralnię w krakowie? szukam sprawdzonego miejsca, bo mam do czyszczenia moją ulubioną skórzaną kurtkę 😉

Strefa Prania, nie dosc ze maja usluge z dowozem to jeszcze pozbywaja sie mega ciezkich plam po smarze...

Gość Lulka

Ja chodze na szybka, zdaje sie to strefa prania jest. Jest super!no i jak nie mam czasu to korzystam z uslugi pranie na dowoz :D

Gość Ela

W strefie prania mają własnie pranie na dowóz 🙂 polecam, sama z niego ciągle korzystam 🙂